Narcos

8.2 / 10
52 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Narcos gaat verder als Narcos: Mexico

In het najaar verschijnt het vierde seizoen van de dramaserie Narcos bij Netflix. De streamingdienst maakt bekend dat er een naamswijziging heeft plaatsgevonden.

Vanaf seizoen vier hebben we het over Narcos: Mexico, waardoor er eigenlijk ook geen sprake meer is van een vierde seizoen.

Netflix heeft de eerste beelden van hoofdrolspelers Michael Pena en Diego Luna gedeeld. Pena speelt Miguel Ángel Félix Gallardo, de leider van het Guadalajarakartel, en Luna speelt undercoveragent Kiki Camarena. Agent Camarena verhuist naar Guadalajara om één van de grootste kartels in de geschiedenis de das om te doen. Uiteraard komt hij er na een serie tragische en gevaarlijke gebeurtenissen achter dat dit niet zomaar een klusje is.


Het derde seizoen van Narcos eindigde in de jaren ’90 in Colombia. Narcos volgde aanvankelijk het verhaal over het leven en de dood van de beruchte drugsbaron Pablo Escobar. Maar Narcos heeft inmiddels geen Escobar (Wagner Moura) meer. Steve Murphy (Boyd Holbrook) en Javier Peña (Pedro Pascal) zijn ook verdwenen uit de serie.
Vorige aflevering
Going Back to Cali
Going Back to Cali
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Lisey's Story, misschien wel Stephen King's meest persoonlijke seriebewerking, gaat volgende maand in première bij Apple TV+. Bekijk vast de eerste beelden in de trailer.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Netflix heeft bekend gemaakt dat het tweede deel van Lupin begin volgende maand van start gaat. Daarnaast heeft de streamingservice de eerste beelden gedeeld.
Vandaag, 10:00
1
FOX heeft een dramaserie gecanceld en een komedieserie vernieuwd. Andere FOX series wachten nog op nieuws.
Gisteren, 16:00
2
Het tiende, tevens laatste seizoen, van Hawaii Five-0 verschijnt eind deze maand bij Videoland. De serie werd vorig jaar beëindigd.
Gisteren, 15:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Snöänglar (Snow Angels). We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00