Narcos

8.2 / 10
52 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Nieuwe acteurs in seizoen vier van Netflix-serie Narcos

In het najaar verschijnt het vierde seizoen van de dramaserie Narcos bij Netflix. Dat seizoen zal weer uit 10 afleveringen bestaan.

In het vierde seizoen gaat de strijd tegen drugs verder in Mexico. Het derde seizoen eindigde in de jaren ’90 in Colombia, terwijl serie vier onder meer gaat over de opkomst van het meedogenloze Mexicaanse Guadalajara-kartel in de jaren ’80.Narcos volgde aanvankelijk het verhaal over het leven en de dood van de beruchte drugsbaron Pablo Escobar. Maar Narcos heeft inmiddels geen Escobar (Wagner Moura) meer. Steve Murphy (Boyd Holbrook) en Javier Peña (Pedro Pascal) zijn ook verdwenen uit de serie.

Bekend was al dat Diego Luna (Rogue One) en Michael Peña (Ant-Man) de nieuwe hoofdrollen vervullen. Volgens showrunner Eric Newman komen daar de volgende namen bij. José María Yazpin keert terug als Amado Fuentes. De vrij onbekende Mexicaan Tenoch Huerta doet mee, net als Joaquín Cosío en Teresa Ruiz. De actrice Alyssa Diaz krijgt ook een grote rol.
Vorige aflevering
Going Back to Cali
Going Back to Cali
03x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1