Narcos

8.2 / 10
52 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Nieuwe acteurs in seizoen vier van Netflix-serie Narcos

In het najaar verschijnt het vierde seizoen van de dramaserie Narcos bij Netflix. Dat seizoen zal weer uit 10 afleveringen bestaan.

In het vierde seizoen gaat de strijd tegen drugs verder in Mexico. Het derde seizoen eindigde in de jaren ’90 in Colombia, terwijl serie vier onder meer gaat over de opkomst van het meedogenloze Mexicaanse Guadalajara-kartel in de jaren ’80.Narcos volgde aanvankelijk het verhaal over het leven en de dood van de beruchte drugsbaron Pablo Escobar. Maar Narcos heeft inmiddels geen Escobar (Wagner Moura) meer. Steve Murphy (Boyd Holbrook) en Javier Peña (Pedro Pascal) zijn ook verdwenen uit de serie.

Bekend was al dat Diego Luna (Rogue One) en Michael Peña (Ant-Man) de nieuwe hoofdrollen vervullen. Volgens showrunner Eric Newman komen daar de volgende namen bij. José María Yazpin keert terug als Amado Fuentes. De vrij onbekende Mexicaan Tenoch Huerta doet mee, net als Joaquín Cosío en Teresa Ruiz. De actrice Alyssa Diaz krijgt ook een grote rol.
Vorige aflevering
Going Back to Cali
Going Back to Cali
03x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er zullen meer mysteries en misdaden zijn die moeten worden opgelost in het televisieseizoen 2021-22. ABC heeft Big Sky vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 16:00
The Baker Street Irregulars zullen geen bovennatuurlijke misdaden meer oplossen voor Netflix.
Vandaag, 15:00
2
'Laat de zwendel beginnen'. IMDb.TV heeft de premièredatum aangekondigd voor de nieuwe serie Leverage: Redemption.
Vandaag, 14:00
FX heeft de Amerikaanse misdaadserie Mayans MC (2018) vernieuwd met een vierde seizoen. De laatste aflevering van het derde seizoen wordt deze maand uitgezonden.
Vandaag, 13:00
Naast oude bekenden zullen er ook nieuwe personage verschijnen in CSI: Vegas, de vervolgserie van CSI. CSI: Vegas werd vorige maand aangekondigd voor CBS.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56