Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Misdaadserie Narcos: Mexico krijgt een tweede seizoen

Narcos: Mexico is een Amerikaanse misdaadserie van Netflix. De tien afleveringen van het eerste seizoen zijn daar sinds 16 november te zien.

Netflix heeft nu al besloten dat er een tweede seizoen van Narcos: Mexico zal komen. Eerdere seizoenen van de serie Narcos gingen over het leven en de dood van de beruchte drugsbaron Pablo Escobar. Maar in Narcos: Mexico is de actie verplaatst van Colombia naar Mexico.

Het verhaal speelt af in het Mexico van de jaren tachtig. Acteur Michael Peña is te zien als Kiki Camarena, een DEA-agent en familieman, die met behulp van informanten het Guadalajara Cartel in kaart probeert te brengen. Het kartel wordt geleid door drugsbaas Miguel Ángel Félix Gallardo (gespeeld door Diego Luna), destijds de grondlegger van de hedendaagse drugshandel in Mexico.

Vorige aflevering
Leyenda
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst