Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix toont eerste teaser van Narcos: Mexico

Narcos: Mexico is een Amerikaanse misdaadserie van streamingdienst Netflix. De serie gaat op 16 november 2018 in première.

In feite is Narcos: Mexico het vierde seizoen van de dramaserie Narcos, maar er heeft dus een naamswijziging plaatsgevonden.

De hoofdrolspelers zijn Michael Pena en Diego Luna. Pena speelt Miguel Ángel Félix Gallardo, de leider van het Guadalajarakartel, en Luna speelt undercoveragent Kiki Camarena. Agent Camarena verhuist naar Guadalajara om één van de grootste kartels in de geschiedenis de das om te doen. Uiteraard komt hij er na een serie tragische en gevaarlijke gebeurtenissen achter dat dit niet zomaar een klusje is. Netflix heeft een eerste teaser online gezet waarin ook startdatum 16 november wordt onthuld.

Video on youtube


Het derde seizoen van Narcos eindigde in de jaren ’90 in Colombia. Narcos volgde aanvankelijk het verhaal over het leven en de dood van de beruchte drugsbaron Pablo Escobar. Maar Narcos heeft inmiddels geen Escobar (Wagner Moura) meer. Steve Murphy (Boyd Holbrook) en Javier Peña (Pedro Pascal) zijn ook verdwenen uit de serie.
Vorige aflevering
Life in Wartime
Life in Wartime
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Narcos: Mexico