Narcos: Mexico

7.9 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix toont eerste teaser van Narcos: Mexico

Narcos: Mexico is een Amerikaanse misdaadserie van streamingdienst Netflix. De serie gaat op 16 november 2018 in première.

In feite is Narcos: Mexico het vierde seizoen van de dramaserie Narcos, maar er heeft dus een naamswijziging plaatsgevonden.

De hoofdrolspelers zijn Michael Pena en Diego Luna. Pena speelt Miguel Ángel Félix Gallardo, de leider van het Guadalajarakartel, en Luna speelt undercoveragent Kiki Camarena. Agent Camarena verhuist naar Guadalajara om één van de grootste kartels in de geschiedenis de das om te doen. Uiteraard komt hij er na een serie tragische en gevaarlijke gebeurtenissen achter dat dit niet zomaar een klusje is. Netflix heeft een eerste teaser online gezet waarin ook startdatum 16 november wordt onthuld.Het derde seizoen van Narcos eindigde in de jaren ’90 in Colombia. Narcos volgde aanvankelijk het verhaal over het leven en de dood van de beruchte drugsbaron Pablo Escobar. Maar Narcos heeft inmiddels geen Escobar (Wagner Moura) meer. Steve Murphy (Boyd Holbrook) en Javier Peña (Pedro Pascal) zijn ook verdwenen uit de serie.
Vorige aflevering
Leyenda
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Vandaag, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Vandaag, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Vandaag, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
Gisteren, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00