Narcos: Mexico

7.9 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Seizoen drie de laatste voor Narcos: Mexico

Narcos: Mexico eindigt met seizoen drie op Netflix er is een premièredatum, eerste foto's en teaser vrijgegeven.

Netflix 's Narcos: Mexico keert terug met het derde seizoen op 5 november. Dit zal het laatste seizoen zijn in Mexico. Het is nog niet bekend of de franchise zal doorgaan met een nieuwe spin-off na de originele serie, die zich afspeelt in Colombia, en spin-off die zich afspeelde in Mexico, die beide drie seizoenen hebben gehad. De uitvoerende producenten hebben eerder aangegeven dat het hun bedoeling was om de drugshandel in verschillende landen te volgen.

11393 N:M

Het nieuwe seizoen speelt zich af in de jaren '90, wanneer de globalisering van de drugshandel oplaait. Het onderzoekt de oorlog die uitbreekt na de arrestatie van Félix Gallardo ( Diego Luna ). Terwijl nieuwe onafhankelijke kartels worstelen om politieke onrust en escalerend geweld te overleven, ontstaat een nieuwe generatie Mexicaanse kopstukken. Maar in deze oorlog is de waarheid het eerste slachtoffer - en elke arrestatie, moord en overname duwt de echte overwinning alleen maar verder weg.

11393 N:M 1

Hoewel Luna niet zal terugkeren als Gallardo , zijn er veel terugkerende sterren en ook enkele nieuwe.
Luis Gerardo Méndez als Victor Tapia - Een agent uit Juarez met een moreel dilemma; ondanks zijn twijfels om betrokken te raken, wordt hij meegetrokken in het mysterie van een reeks brute moorden.
Alberto Guerra als Ismael "El Mayo" Zambada- Een onafhankelijke drugshandelaar, wiens bescheiden manier het feit logenstraft dat hij iedereen stilletjes een stap voor is.
Luisa Rubino als Andrea Nuñez- Een jonge idealistische en ambitieuze journalist, wiens missie om corruptie aan de kaak te stellen haar een nog groter verhaal brengt dan ze had verwacht.
Terugkerende cast bestaat uit Scoot McNairy , José María Yázpik, Alfonso Dosal, Mayra Hermosillo, Matt Letscher, Manuel Masalva, Alejandro Edda, Gorka Lasaosa.11393 N:M 2
11393 N:M 3
Vorige aflevering
Free Trade
Free Trade
02x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er komt een griezelige herfst aan - de I Know What You Did Last Summer trailer is nu te bekijken!
Gisteren, 14:02
1
Naast de hoofdrol als Rivers, zal Hahn uitvoerend produceren. The Comeback Girl zal geregisseerd en uitvoerend worden geproduceerd door Greg Berlanti en Cosmo Carlson zal schrijven en uitvoerend produceren.
Gisteren, 13:10
Sean Bean en Nicola Walker spelen de hoofdrol in Stefan Golaszewski-drama Marriage.
Gisteren, 13:02
Netflix heeft een serieorder overhandigd aan een vierdelige, gelimiteerde seriebewerking van Anthony Doerr's Pulitzer Prize-winnende bestseller All the Light We Cannot See van Shawn Levy en Steven Knight.
Gisteren, 12:00
Na een verhitte biedingsstrijd heeft Hulu de drama Black Cake, van Women of the Movement-maker Marissa Jo Cerar, Oprah Winfrey 's Harpo Films en Aaron Kaplan 's Kapital Entertainment binnengehaald.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03