Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Eerste beelden van mysterieserie Nancy Drew

Nancy Drew (2019) is een nieuwe Amerikaanse mysterieserie van de zender The CW. De serie zal in het najaar in première gaan.

Nancy Drew (2019) speelt zich af in de zomer nadat Nancy (Kennedy McMann) is afgestudeerd op de middelbare school. Ze raakt verwikkeld in een spookachtig moordonderzoek en ontdekt geheimen die dieper gaan dan ze zich ooit had voorgesteld. Verwoest door het overlijden van haar moeder, stopt Nancy met het oplossen van misdaden en telt ze de dagen af totdat ze zich opnieuw kan aanmelden aan de universiteit.

Maar wanneer vervolgens een socialite wordt vermoord, is Nancy zelf een hoofdverdachte van de misdaad, samen met een groep van andere tieners die ter plaatse aanwezig waren. Het gaat om Nancy’s aartsvijand van de middelbare school, George Fan (Leah Lewis), een rijk meisje met een mysterieus verleden, Bess Marvin (Maddison Jaizani), het geheime vriendje van Nancy, Ned ‘Nick’ Nickerson (Tunji Kasim) en Ace (Alex Saxon). Ze moeten samenwerken om hun eigen naam te zuiveren, terwijl ze nog meer mysteries tegenkomen.

The CW heeft de eerste beelden van de serie Nancy Drew (2019) beschikbaar gemaakt.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst