Nancy Drew (2019)

-
45 min
Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Eerste beelden van mysterieserie Nancy Drew

Nancy Drew (2019) is een nieuwe Amerikaanse mysterieserie van de zender The CW. De serie zal in het najaar in première gaan.

Nancy Drew (2019) speelt zich af in de zomer nadat Nancy (Kennedy McMann) is afgestudeerd op de middelbare school. Ze raakt verwikkeld in een spookachtig moordonderzoek en ontdekt geheimen die dieper gaan dan ze zich ooit had voorgesteld. Verwoest door het overlijden van haar moeder, stopt Nancy met het oplossen van misdaden en telt ze de dagen af totdat ze zich opnieuw kan aanmelden aan de universiteit.

Maar wanneer vervolgens een socialite wordt vermoord, is Nancy zelf een hoofdverdachte van de misdaad, samen met een groep van andere tieners die ter plaatse aanwezig waren. Het gaat om Nancy’s aartsvijand van de middelbare school, George Fan (Leah Lewis), een rijk meisje met een mysterieus verleden, Bess Marvin (Maddison Jaizani), het geheime vriendje van Nancy, Ned ‘Nick’ Nickerson (Tunji Kasim) en Ace (Alex Saxon). Ze moeten samenwerken om hun eigen naam te zuiveren, terwijl ze nog meer mysteries tegenkomen.

The CW heeft de eerste beelden van de serie Nancy Drew (2019) beschikbaar gemaakt.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Op zondag 22 september is het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
Vandaag, 13:00
The Big Bang Theory-acteurs Jim Parsons en Mayim Bialik werken weer samen. Ze zijn beiden betrokken bij de productie van de nieuwe serie Carla, een bewerking van BBC-serie Miranda.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Anne with an E is een Canadese familieserie van de zender CBC die ook te zien is op Netflix. De serie ging in première in maart 2017.
Vandaag, 10:00
The 100 is een Amerikaanse sciencefictionserie van The CW. De serie ging van start in 2014 en inmiddels zijn er zes seizoenen verschenen, die hier te bekijken zijn bij Netflix.
Vandaag, 09:00