Namu Amida Butsu!: Rendai Utena

-
25 min
Anime
Volg deze serie
1seizoenen/12afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Tokyo MX
Namu Amida Butsu!: Rendai Utena is een Japanse animeserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 8 april 2019.

De pijn waaraan iedereen niet kan ontsnappen tijdens het leven: de levenden, ouderen, zieken en de dood. De manier om het te redden is via boeddhistische verlichting. Aan het einde van een oorlog werd een prins die de boeddhistische verlichting verkreeg de Shaka Nyorai en redde de wereld. Sindsdien is er een lange tijd verstreken, momenteel is het de laatste decadentie. Mara, de zorg die ooit Shaka's verlichting probeerde te vernietigen, heeft een contract gesloten met de duivel om wraak te nemen op Shaka. Hij begint mensen met zorgen te beheersen. Ondertussen hebben een team rond Shaka, genaamd de Dertien Boeddha's, en de twee welwillende godheden die de dharma beschermen, Taishakuten en Bonten, opgestaan om tegen Mara te vechten om mensen tegen zorgen te beschermen. Een strijd tussen Mara en de boeddhistische goden waarbij mensen betrokken zijn begint nu!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Namu Amida Butsu!: Rendai Utena.
Namu Amida Butsu!: Rendai Utena