Mystery Girls

6.8 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC Family vernieuwt Young & Hungry, cancelt Mystery Girls

ABC Family heeft een reeks aan beslissingen genomen over twee pilots en twee bestaande series. De komedieserie Young & Hungry is vernieuwd met een tweede seizoen. Iets meer dan een maand geleden werd de laatste aflevering uitgezonden van de serie met Emily Osment als food blogger die wordt ingehuurd als persoonlijke kok. Wanneer het tweede seizoen wordt opgenomen of uitgezonden is nog niet bekend gemaakt.

De tweede beslissing heeft betrekking op de serie met Tori Spelling en Jennie Garth, Mystery Girls. Deze serie krijgt geen tweede seizoen. De serie die draait om twee schoonheden die van hun eigen detectiveserie op televisie belanden in een levensecht mysterie. Het blijft dus bij de tien afleveringen die het eerste seizoen had.

Op het gebied van pilots heeft ABC Family twee beslissingen genomen. Stitchers, een bovennatuurlijk drama, heeft een bestelling voor een eerste seizoen gekregen. De serie met het tennis thema, Unstrung, hebben ze laten vallen. Over het rehab drama Recovery Road is nog geen beslissing genomen.

Vind je het jammer dat Mystery Girls niet vernieuwd wordt en verheug je je op het tweede seizoen van Young & Hungry en de nieuwe serie Stitchers?
Vorige aflevering
The Killer Returns
The Killer Returns
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Gisteren, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Gisteren, 09:00
1