My Wife and Kids

7.2 / 10
24 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
5seizoenen/123afleveringen/2001 - 2005 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min20012005 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:ABC
My Wife and Kids is een Amerikaanse komedieserie van de zender ABC. De serie ging in première op 28 maart 2001.

My Wife and Kids speelt zich af in Stamford (Connecticut) bij de familie Kyle. Michael Kyle en Jay zijn al jaren gelukkig getrouwd. Michael runt een transportbedrijf, terwijl Jay huisvrouw is. Michael is blij met deze situatie, totdat Jay opnieuw wil gaan studeren en deeltijds in de firma wil komen werken.

Michael Jr. is de oudste van de drie kinderen van Michael en Jay. Hoewel hij letterlijk een groot hoofd heeft, is hij niet van de slimste. Hij heeft ook weinig succes bij de vrouwen, totdat hij Vanessa (Megan Good/Brooklyn Sudano) ontmoet. Na een avontuurtje raakt Vanessa zwanger. Ze krijgen een zoontje, die eveneens de naam Michael krijgt.

Claire is de oudste dochter. In tegenstelling tot haar broer heeft ze wel veel succes bij het andere geslacht, vaak tot tegenzin van haar vader. Hij is dan ook blij wanneer ze een vaste vriend krijgt: Tony. Tony is heel religieus en kan vaak ontzettend emotioneel uit de hoek komen.

Kady is de jongste telg van het gezin. Ze wilt zich vaak volwassener voordoen dan ze is, maar valt door haar ontwetendheid vaak door de mand. Gelukkig is er haar vriendje Franklin, een genie dat -hoewel hij slechts 8 jaar oud is- al verschillende diploma's op zak heeft.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 11
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 29
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 27
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 30
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 26
Seizoen 5

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie My Wife and Kids.
My Wife and Kids