Murder and Justice: The Case of Martha Moxley

-
60 min
Misdaad, Reality
Volg deze serie
1seizoenen/3afleveringen/2019 - heden
NetwerkOxygen
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min2019 - heden
Genres:MisdaadReality
Netwerk:Oxygen
Murder and Justice: The Case of Martha Moxley is een Amerikaanse misdaad realityserie van de zender Oxygen. De serie ging in première op 15 juni 2019.

De serie wordt gehost door de voormalige federale officier van justitie en analist Laura Coates, en onderzoekt opnieuw de beruchte moord op Martha Moxley door een 360-graden-blik te werpen op het oorspronkelijke bewijs van de zaak, door nieuwe theorieën te testen, en door aanwijzingen te onderzoeken met hulp 's werelds meest vooraanstaande misdaaddeskundigen. Via nieuwe en exclusieve interviews met degenen die met de zaak zijn verbonden, waaronder de voormalige LAPD-detective Moordzaken Mark Fuhrman, advocaat-procureur Mickey Sherman en Robert F. Kennedy Jr. Ook zien we gesprekken met de nabestaanden van Martha, bekijkt Coates het onderzoek en de nasleep ervan opnieuw in een poging om de vraag die overblijft te begrijpen: waarom is gerechtigheid na zoveel jaren zo ongrijpbaar voor de familie Moxley?
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Murder and Justice: The Case of Martha Moxley.