Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor Peacock's sciencefiction-comedy Mrs. Davis

De trailer voor Mrs. Davis belicht de strijd van een non om kunstmatige intelligentie te verslaan en onthult de sciencefictionserie, geleid door Betty Gilpin, voorafgaand aan het debuut.

De aankomende serie heeft vanaf het begin van de ontwikkeling veel aandacht gekregen vanwege de premisse, die twee zeer onwaarschijnlijke vijanden voorstelt. Het bevat ook uitstekend talent, zowel voor als achter de camera. Het sciencefiction-drama is gemaakt door Damon Lindelof, bekend van zijn werk als een van de showrunners van Lost en de bedenker van de serie-adaptatie van HBO's Watchmen (2019), en Young Sheldon-schrijfster Tara Hernandez. Betty Gilpin, bekend van haar Emmy-genomineerde optreden in GLOW, leidt het project.

Mrs. Davis

De sciencefictionserie debuteert op donderdag 20 april met vier afleveringen, gevolgd door nieuwe afleveringen elke donderdag. De trailer onthult de unieke opzet die te wachten staat en biedt een uitgebreide preview van het hoofdpersonage van Gilpin en de interessante personen die ze tegenkomt terwijl ze probeert de titulaire A.I. te stoppen.

Gilpin speelt een non genaamd Simone, die het opneemt tegen een almachtige kunstmatige intelligentie bekend als Mrs. Davis. Ze wordt vergezeld door verschillende bekende gezichten uit televisiedrama's en comedyseries, waaronder Jake McDorman, bekend uit What We Do in the Shadows als Simone's rebelse ex Wiley en Margo Martindale, bekend van The Americans, die onlangs te zien geweest in Ryan Murphy's The Watcher is ook kort in de trailer te zien. Ze speelt Simone's moeder-overste.

Mrs. Davis

Andy McQueen (Outer Banks), ook te zien in de trailer, speelt Jay. De cast van Mrs. Davis bestaat verder uit Scream-acteur David Arquette, Elizabeth Marvel (House of Cards (2013)), Chris Diamantopoulos (Daisy Jones & The Six), Ashley Romans (Y: The Last Man), Tom Wlaschiha (Game of Thrones), Mathilde Olliver (1899) en Katja Herbers (Evil). Achter de camera is Hernandez de showrunner. Ze schrijft en produceert de serie samen met Lindelof. Owen Harris (Black Mirror) en Alethea Jones (Grease: Rise of the Pink Ladies) zullen meerdere afleveringen regisseren.

De cast en het creatieve team lieten eerder weten dat een andere streamingdienst het project aan zich voorbij liet gaan omdat men zich zorgen maakte over het negatief afbeelden van algoritmen. De trailer voor Mrs. Davis neemt een joviale en energieke toon aan, aangedreven door de vertolking van 'Livin' On A Prayer', maar houdt op een slimme manier details over de plot tot een minimum beperkt. Dat zou kunnen werken, want de serie is in een goede positie om voor een verrassing te zorgen.

Peacock is in Nederland onderdeel van SkyShowtime. Of en wanneer Mrs. Davis ook in Nederland te zien is, is op dit moment nog niet duidelijk.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Final Intercut: So I'm Your Horse
The Final Intercut: So I'm Your Horse
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mrs. Davis