Mrs. Davis

7,0 / 10
56 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2023 - 2023 
NetwerkPeacock
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:56 min20232023 (Beëindigd)
Genres:Dramedy
Netwerk:Peacock
Mrs. Davis is een Amerikaanse dramedyserie van de zender Peacock. De serie ging in première op 20 april 2023.

De nieuwe serie is een verkenning van geloof versus technologie - een epische strijd van bijbelse en binaire proporties. We zien de hoofdrolspeler, een non, die de strijd aangaat met en alle krachtige kunstmatige intelligentie waarvan zij denkt dat die een bedreiging vormt voor de mensheid.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Mrs. Davis.

Populaire reacties (3)

avatar merase
8
20 jun 2023
Wat een leuke serie! Hangt van gekkigheid aan elkaar.
avatar BlackBiker
8
29 aug 2023
Als je houdt van compleet absurdistische series dan is dit een absolute aanrader! Vooral in het begin zitten veel "WTF momenten" en vraag je jezelf af waar dit naar toe gaat.
Het is een "event serie" in principe bedoeld voor één seizoen en na afloop is alle malligheid keurig bij elkaar geveegd en heeft het een bevredigend einde.
De serie staat hier genoemd als drama. Dat is het deels, maar aan de andere kant is het ook vreselijk leuk. Dramady zou de lading beter dekken.

Eigenlijk is het verhaal niet uit te leggen maar toch een poging:
Het gaat over een AI die de wereld bestuurd. Er is een verzetsgroep die daar tegenin gaat. En een (letterlijk) met Jezus getrouwde non die door de AI een missie krijgt opgedragen om de "Holy Grail" (ja, dezelfde die Monty Python zocht) te vinden.
En dan is er ook nog een man op een onbewoond eiland die zich na zijn redding weer laat terugbrengen naar dat eiland. Verder ontploffende hoofden en iemand die in een walvis ergens naar op zoek gaat en een paard met een bomgordel.
Enfin, zoals merase al zei, het hangt van gekkigheid aan elkaar maar uiteindelijk is het een afgerond verhaal.

Een aanrader? Wat mij betreft wel!

Vergelijkbare series

Mrs. Davis