Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het derde seizoen van Mr Selfridge

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Mr Selfridge. We geven twee DVD's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Mr Selfridge
Het is 1919, de Eerste Wereldoorlog is net voorbij en Harry heeft heel wat verlies te verwerken, net als veel Londenaren. Door de dood van zijn geliefde Rose is de flamboyante ondernemer helemaal alleen en hij maakt kostbare fouten. Zijn imperium is verzwakt, waardoor zijn oude vijand Lord Loxley op de loer ligt. Ondanks al het hartzeer en verdriet gaat het leven door en komen er nieuwe mensen werken in het bekende warenhuis. Harry’s dochters zijn volwassen geworden en veroorzaken problemen, en er is een intrigerende nieuwe liefde die alle aandacht van de rouwende held opeist. Selfridge biedt een ontsnapping aan de naoorlogse depressie en somberheid, de klanten worden meer dan ooit aangetrokken door glamour en hedonisme achter sierlijke deuren. Hoewel de winkel floreert lijkt het er op dat Harry’s welgestelde leven begin te ontrafelen.
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij: Universal Pictures
Acteurs: Trystan Gravelle, Ron Cook, Jeremy Piven, Tom Goodman-Hill, Amy Beth Hayes, Amanda Abbington, Samuel West
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het derde seizoen van Mr Selfridge:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het derde seizoen van Mr. Selfridge. In welke stad had Harry Selfridge eerst een warenhuis omgetoverd voordat hij naar Londen kwam?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mr Selfridge