Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC gaat door met The Carmichael Show maar stopt met Mr. Robinson

NBC heeft besloten om niet verder te gaan met de muzikale leraar Mr. Robinson. De kijkcijfers van de half uur durende komedie lieten geen stijgende lijn zien en uitgesteld kijken was eigenlijk volledig afwezig. De komedie, die al in 2013 op de planning stond, heeft in de loop naar de uiteindelijke zesdelige serie toe wat veranderingen ondergaan. Zo is het veranderd van een enkele cameraserie naar een meervoudige cameraserie en is er voor en achter de schermen nogal geschoven met de poppetjes.

Het blijft dus voor Mr. Robinson, gespeeld door Craig Robinson (foto), bij slechts één seizoen van slechts zes afleveringen. Heb jij gekeken naar Mr. Robinson?

The Carmichael Show die ook slechts zes afleveringen had heeft meer geluk. NBC heeft besloten om wel door te gaan met de komedie over het leven van stand-up komiek Jerrod Carmichael. Jennifer Salke, president bij NBC Entertainment zei het volgende over de vernieuwing: “We zijn heel trots op The Carmichael Show en de stem en de standpunten van Jerrod zijn een verademing in een komedieserie. De serie heeft een grote impact gehad bij de kijkers en de critici omdat het grappig en herkenbaar is, maar ook omdat het zonder angst onderwerpen op tafel durft te brengen die op dit moment belangrijk zijn in de wereld.”

Naar verwachting zal The Carmichael Sow in de zomer van 2016 terugkeren bij NBC. Ga jij kijken naar het tweede seizoen van The Carmichael Show?


Cast van The Carmichael Show
Vorige aflevering
School's Out for Summer
School's Out for Summer
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_CC11
15 sep 2015 10:08 -
Mr. Robinson heb ik na 2 afleveringen voor bekeken gehouden wegens ondermaats.
The Carmichael Show kan er wat mij betreft nog net mee door maar ik zou er mijn slaap niet
voor laten mocht deze serie ook afgevoerd worden.
Reageer
avatar_anonymous
15 sep 2015 12:43 -
Ben bij beide na de pilot afgehaakt. Vond het 3x niks.
Reageer
Mr. Robinson