Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Premièredatum en first-look foto's voor Mr. & Mrs. Smith van Prime Video

Prime Video heeft een winterse premièredatum vastgesteld voor Mr. & Mrs. Smith, de herbewerking van de actie-komediefilm uit 2005 van Doug Liman.

In deze versie van Mr. & Mrs. Smith krijgen twee eenzame vreemdelingen een baan bij een mysterieus spionagebureau dat hen een glorieus leven biedt vol spionage, rijkdom, wereldreizen en een gedroomd appartement in Manhattan. Het addertje onder het gras? Nieuwe identiteiten in een gearrangeerd huwelijk als Mr. en Mrs. John en Jane Smith.

14333 Mr. & Mrs. Smith foto 1

Nu ze getrouwd zijn, moeten John en Jane elke week een risicovolle missie uitvoeren terwijl ze ook een nieuwe mijlpaal in hun relatie moeten bereiken. Hun ingewikkelde dekmantel wordt nog ingewikkelder als ze echte gevoelens voor elkaar krijgen. Wat is riskanter: spionage of trouwen?

De serie, van medescheppers en uitvoerende producenten Donald Glover (Swarm, Atlanta) en Francesca Sloane (Atlanta, Fargo), heeft Glover in de hoofdrol als John Smith en Maya Erskine (PEN15) als Jane Smith.

De releasedatum van Mr. & Mrs. Smith was verschoven van de oorspronkelijk geplande novemberdatum naar 2024 vanwege de twee stakingen in Hollywood.

Alle acht afleveringen komen uit op 2 februari 2024, exclusief op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd.

Naast de hoofdrol is Glover medebedenker en uitvoerend producent van de serie onder zijn algemene deal met Amazon Studios. Francesca Sloane is medebedenker, uitvoerend producent en showrunner. Yariv Milchan en Michael Schaefer van New Regency produceren ook. Amazon Studios is de studio.

Hieronder kun je nog enkele eerste foto's van het eerste seizoen van MR. & Mrs. Smith bekijken.

14333 Mr. & Mrs. Smith foto 2

14333 Mr. & Mrs. Smith foto 3

14333 Mr. & Mrs. Smith foto 4

14333 Mr. & Mrs. Smith foto 5
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
20 nov 2023 12:20 -
Vreselijk goedkoop. Gemakkelijk meeliften op de reputatie van een oude redelijk succesvolle film (met Brad Pitt en Angelina Jolie), maar ondertussen het verhaal compleet veranderen en de hoofdrolspelers blackwashen.
Ik ga hier niet eens naar kijken. Wat een enorm gebrek aan originaliteit wordt hier weer tentoongespreid.
Reageer
avatar_JanWillemK
22 nov 2023 23:09 - 22 nov 2023 23:16
O nee, ze gaan hier echt mee verder.. Als er 1 serie was die het zou verdienen om dankzij de stakingen te worden gecanceld, dan was het deze onzin wel.

Dit is nog erger dan teren op oude successen dat we steeds vaker zien. Wel dezelfde naam aanhouden om kijkers te winnen, maar vervolgens een serie maken met een verhaal dat compleet anders is dan de film.
Reageer

Laatste nieuws

Mr. & Mrs. Smith