Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Prime Video's Mr. & Mrs. Smith uitgesteld naar 2024 vanwege stakingen

Amazon Studios heeft de premièredatum van Mr. & Mrs. Smith verschoven van de oorspronkelijk geplande novemberdatum naar begin 2024.

De premièredatum voor Mr. & Mrs. Smith is de laatste titel die is verschoven vanwege de dubbele staking in Hollywood. Het is nu dag 139 van de WGA-staking en dag 66 van de SAG-AFTRA-staking. Mr. & Mrs. Smith gaat exclusief in première op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd.

Mr. & Mrs. Smith

De serie, van medebedenkers en uitvoerende producenten Donald Glover (Swarm, Atlanta) en Francesca Sloane (Atlanta, Fargo), is een opnieuw vormgegeven versie van de actie-comedyfilm uit 2005 van New Regency, geregisseerd door Doug Liman, met Brad Pitt en Angelina Jolie in de hoofdrollen.

De film volgt een verveeld getrouwd stel dat tot hun verbazing te horen krijgt dat ze allebei huurmoordenaars zijn van concurrerende bureaus om elkaar te vermoorden. In de Prime Video-serie speelt Glover de rol van John Smith en Maya Erskine (PEN15) de rol van Jane Smith.

De plot van Mr. & Mrs. Smith: Maak kennis met de Smiths: Twee vreemden, John en Jane, die hun identiteit hebben opgegeven om partners te worden in spionage en huwelijk. Ze worden aan elkaar gekoppeld door een mysterieus agentschap en worden elke aflevering gevolgd op een nieuwe missie en een nieuwe mijlpaal in hun relatie. Wanneer de barsten zichtbaar worden, moeten ze vechten om bij elkaar te blijven. Want in dit huwelijk is scheiden geen optie.

Naast de hoofdrol is Glover medebedenker en uitvoerend producent van de serie onder zijn algemene deal met Amazon Studios. Francesca Sloane is medebedenker, uitvoerend producent en showrunner. Yariv Milchan en Michael Schaefer van New Regency produceren ook. Amazon Studios is de studio.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
17 sep 2023 16:27 -
Glover is "medebedenker". Wat een genie! Wat een originaliteit!
Hij pakt een oudere bestaande en succesvolle titel. Alle rollen worden kleurrijk hercast et voila, een volledig nieuw concept voor een serie. Want het zijn nu mensen van kleur die de hoofdrollen spelen. Geniaal!
Dat werkte bij "The Wonder Years" ook zo goed...

Man, man, wat een creatieve armoede.
Reageer
Mr. & Mrs. Smith