Mr. Mercedes

7.7 / 10
50 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Teaser voor tweede seizoen Mr. Mercedes

Audience Network heeft de eerste teaser voor het tweede seizoen van de thrillerserie Mr. Mercedes uitgebracht.

De serie Mr. Mercedes is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2014 van Stephen King. Het boek is de eerste uit een trilogie en het tweede seizoen is gebaseerd op het tweede boek Finders Keepers. Beide hoofdrolspelers, Brendan Gleeson en Harry Treadaway, zullen terugkeren in het tweede seizoen dat in oktober 2017 al is aangekondigd.

In de nieuwe afleveringen van de serie lijkt de moordenaar Brady Hartsfield (Harry Treadaway) verantwoordelijk te zijn voor een aantal mysterieuze sterfgevallen in een ziekenhuis. Jack Huston (de man met het halve gezicht in Boardwalk Empire) wordt geïntroduceerd als dokter Felix Babineau.

Ook het tweede seizoen krijgt, net als het eerste seizoen, tien afleveringen. Het eerste seizoen van Mr. Mercedes is in Nederland uitgebracht bij Videoland. Wanneer en of Videoland het tweede seizoen gaat vertonen is nog niet bekend gemaakt. Maar Audience Network zal vanaf 22 augustus het tweede seizoen van Mr. Mercedes gaan uitzenden.

Vorige aflevering
Burning Man
Burning Man
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00