Mr. Mercedes

7.7 / 10
50 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Teaser voor tweede seizoen Mr. Mercedes

Audience Network heeft de eerste teaser voor het tweede seizoen van de thrillerserie Mr. Mercedes uitgebracht.

De serie Mr. Mercedes is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2014 van Stephen King. Het boek is de eerste uit een trilogie en het tweede seizoen is gebaseerd op het tweede boek Finders Keepers. Beide hoofdrolspelers, Brendan Gleeson en Harry Treadaway, zullen terugkeren in het tweede seizoen dat in oktober 2017 al is aangekondigd.

In de nieuwe afleveringen van de serie lijkt de moordenaar Brady Hartsfield (Harry Treadaway) verantwoordelijk te zijn voor een aantal mysterieuze sterfgevallen in een ziekenhuis. Jack Huston (de man met het halve gezicht in Boardwalk Empire) wordt geïntroduceerd als dokter Felix Babineau.

Ook het tweede seizoen krijgt, net als het eerste seizoen, tien afleveringen. Het eerste seizoen van Mr. Mercedes is in Nederland uitgebracht bij Videoland. Wanneer en of Videoland het tweede seizoen gaat vertonen is nog niet bekend gemaakt. Maar Audience Network zal vanaf 22 augustus het tweede seizoen van Mr. Mercedes gaan uitzenden.

Vorige aflevering
Burning Man
Burning Man
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 14:00
Het tweede seizoen van Love, Victor ging vorige maand in première. De serie zal terugkeren met een derde seizoen, Hulu heeft de serie namelijk vernieuwd.
Vandaag, 13:00
Er wordt gewerkt aan een vervolgserie van de film Waterworld, uit 1995. De serie is afkomstig van John Davis, de producent van de film.
Vandaag, 12:00
In augustus 2021 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Vandaag, 11:00
CBC maakt een serie bewerking van Son of a Critch: A Childish Newfoundland Memoir van Mark Critch. De auteur gaat zelf ook een rol spelen in de serie.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft bekend gemaakt wie de tegenspelers van Michelle Monaghan (Messiah (2020)) wordt in Echoes, een nieuwe Netflix-serie.
Vandaag, 09:00