Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Seizoen twee Mr. Mercedes deze zomer nog bij Audience Network

Het vervolg op het goed bekeken eerste seizoen van de Audience Network-serie Mr. Mercedes heeft een startdatum gekregen.

De serie Mr. Mercedes is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2014 van Stephen King. Het boek is de eerste uit een trilogie en het tweede seizoen is gebaseerd op het tweede boek Finders Keepers. Beide hoofdrolspelers, Brendan Gleeson en Harry Treadaway, zullen terugkeren in het tweede seizoen dat in oktober 2017 al is aangekondigd.

Ook het tweede seizoen krijgt, net als het eerste seizoen, tien afleveringen. Het eerste seizoen van Mr. Mercedes is in Nederland uitgebracht bij Videoland. Wanneer en of Videoland het tweede seizoen gaat uitzenden is nog niet bekend gemaakt. Maar Audience Network zal vanaf 22 augustus het tweede seizoen van Mr. Mercedes gaan uitzenden.

Naast de hoofdrolspelers keren ook showrunner David E. Kelley en regisseur Jack Bender terug. Of Stephen King net als in het eerste seizoen te zien zal zijn, hij had een hele aparte cameo, is niet bekend gemaakt. Audience Network heeft nog niets verklapt over een mogelijk derde seizoen. Mocht die er gaan komen zal deze waarschijnlijk gebaseerd zijn op het derde en laatste boek in de trilogie End of Watch.

Embed from Getty ImagesBrendan Gleeson(R) en Harry Treadaway (L)
Vorige aflevering
Burning Man
Burning Man
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mr. Mercedes