Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Mr. Mercedes binnenkort bij Videoland

Fans van Stephen King televisieseries kunnen binnenkort bij Videoland terecht voor de kritisch toegejuichte serie Mr. Mercedes.

Audience Network kwam in augustus 2017 met de thrillerserie Mr. Mercedes, gebaseerd op een boek van Stephen King. Het was niet de eerste King-serie die uitkwam, al eerder konden de fans van de King of Horror kijken naar The Mist in 2017. The Mist van Paramount Network (voorheen Spike TV) werd niet zo goed ontvangen. Maar Mr. Mercedes deed het beduidend beter in de cijfers en reviews.

Mr. Mercedes vertelt het verhaal van een psychopaat, die in een gestolen Mercedes op een menigte inrijdt met als gevolg vele doden en zwaar gewonden. Rechercheur Bill Hodges (Brendan Gleeson, 1916 Seachtar Dearmadta) wordt op de zaak gezet, maar hij weet de massamoordenaar niet te vinden. Als Hodges met pensioen gaat neemt de moordenaar Brady Hartsfield (Harry Treadaway, Penny Dreadful) contact met hem op. Hodges besluit om de zaak weer op te pakken en zo een nieuwe slachtpartij te voorkomen.

Stephen King schreef in 2014 het boek Mr. Mercedes. Het was Kings 62ste boek en de 44ste onder zijn eigen naam. In 2015 volgde het boek Finders Keepers en het laatste deel van de trilogy was End of Watch. Niet verrassend heeft Audience Network dan ook in oktober 2017 een tweede seizoen aangekondigd van Mr. Mercedes.

De serie van David E. Kelley, hij is ook showrunner, is geregisseerd door Jack Bender. Stephen King, Kelley, Bender en Dennis Lehane zijn uitvoerend producenten. En vanaf donderdag 29 maart 2018 zal de spannende serie te zien zijn bij Videoland. Wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn bij Audience Network is niet bekend. Ook is er niet bekend of het tweede seizoen ook bij Videoland te zien zal zijn.

Ga jij Mr. Mercedes kijken bij Videoland?


Embed from Getty Images
Harry Treadaway en Brendan Gleeson
Vorige aflevering
Burning Man
Burning Man
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mr. Mercedes