Mr Inbetween

7.4 / 10
30 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen het laatste voor Mr Inbetween

De Australische dramedy Mr Inbetween keert eind mei terug voor het allerlaatste derde seizoen.

FX heeft aangekondigd dat Mr Inbetween zal eindigen na het aanstaande derde seizoen. Het nieuws komt bijna een jaar nadat de Australische misdaad dramedy werd verlengd voor een derde seizoen. Dit seizoen zal nu het allerlaatste seizoen gaan worden.

Gemaakt en geschreven door Scott Ryan, die ook de rol van Mr Inbetween a.k.a. Ray Shoesmith op zich heeft genomen volgt de serie een gescheiden vader met woede-problemen. Hij doet zijn best om zijn dochter op te voeden terwijl hij werkt als een huurmoordenaar.

Het derde en laatste seizoen van Mr Inbetween gaat op dinsdag 25 mei om 22.00 uur van start bij FX en een dag later bij FX on Hulu.

Vorige aflevering
There Rust, and Let Me Die
There Rust, and Let Me Die
02x11
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00