More

-
42 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol in HBO Max' dramaserie More gerecast met Ana Ortiz

Ana Ortiz gaat de cast leiden van de HBO Max-dramaserie More. Ortiz vervangt Veronica Falcón, die oorspronkelijk voor de rol was aangetrokken.

De recasting voor de hoofdrol in More is naar het schijnt genomen na de tafellezing van de pilot van de serie.

More is geschreven door journaliste Amy Chozick, geïnspireerd door haar verslaggeving, en volgt de familie Lorenz, een hechte clan van schijnbaar onberispelijke latina's onder leiding van moeder/meesteres Leona (Ortiz). De Lorenz zijn de Vanderbilts of de Astors van het Instagram-tijdperk. De Lorenzes, die enige parallellen trekken met de Kardashians en hun "momager" Kris Jenner, hebben zich opgewerkt van schulden en obscuriteit tot reality-tv-sterrendom en hebben een miljarden megabedrijf gesmeed, niet van olie of staal maar van iets ongrijpbaarders en moderners: invloed.Leona Lorenz (Ortiz, foto) is de matriarch van de Lorenz familie media dynastie. Een voormalige alleenstaande moeder, Leona gebruikte haar formidabele, autodidactische zakelijke vaardigheden om haar weg naar de 1 procent te schrapen, door haar vier glinsterende dochters (Christian Serratos, Ceci Fernandez, Yvette Monreal en Georgie Flores) om te zetten in een miljarden media-imperium, met een top-rated reality-tv-show en lucratieve merkpartnerschappen. Maar kan deze podiummoeder voor het Instagram-tijdperk meer roem en macht verwerven dan zelfs zij zich kon voorstellen, zonder haar greep op haar dochters te verliezen?

Ortiz speelde onlangs de rol van Isabel, de moeder van Victor, in Hulu/Disney+'s Love, Victor. Ook is zij bekend om haar rol als Hilda Suarez in ABC's Ugly Betty. Ortiz speelde ook mee in Whiskey Cavalier, met Lauren Cohan (Maggie uit The Walking Dead) in een van de hoofdrollen, en dat na één seizoen werd gecanceld.Christian Serratos (foto) is bekend uit AMC's The Walking Dead. Zij speelde van 2014 tot de onlangs uitgezonden allerlaatste aflevering de rol van Rosita Espinosa. Daarnaast speelde Serratos de hoofdrol in de biografische Netflix-serie Selena: The Series over het leven van zangeres Selena Quintanilla.

Ceci Fernandez heeft gastrollen gespeeld in The Good Wife van CBS en FOX-series The Resident en The Exorcist.

Yvette Monreal speelde een vaste rol in de onlangs gecancelde superheldenserie DC's Stargirl van The CW. Gastrollen speelde de actrice onder andere in de Freeform-dramaserie The Fosters (2013) en CBS-misdaadserie NCIS.

Georgie Flores speelde gastrollen in de CBS-series CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami, CSI: NY en Hulu's Into The Dark.

Chozick en Natalie Chaidez dienen als uitvoerend producenten en co-showrunners. Greg Berlanti, Sarah Schechter en Leigh London Redman van Berlanti Productions produceren ook.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst