Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Morden i Sandhamn (The Sandhamn Murders) vanaf 22 september op NPO 3

Morden i Sandhamn (The Sandhamn Murders) is een Zweedse dramaserie van de zender TV4. Vanaf 22 september is het derde seizoen van de serie te volgen op NPO 3.

Sandhamn is een Zweeds eiland voor de kust van Stockholm. Het is een idyllisch vakantie-eilandje waar het buiten het zomerseizoen rustig is. Er wonen maar zo’n 120 mensen, maar als de midzomernacht dichterbij komt, verveelvoudigt de bevolking door de grote aantallen vakantiegangers en zeilers, die hier van de zon en de zee komen genieten.

Als er een moord gepleegd wordt komt inspecteur Thomas Andreasson (Jakob Cedergren) in actie. Hij is onlangs gescheiden na de dood van zijn eerste kind. Hij wordt bij zijn onderzoek geholpen door jeugdvriendin Nora Linde (Alexandra Rapaport), die een zomerhuis bezit op Sandhamn. Zelf heeft zij het in haar privéleven ook niet gemakkelijk, want ze heeft huwelijksproblemen met haar man Henrik (Jonas Malmsjö), een dokter die weinig geduld kan opbrengen voor de ambities die zijn vrouw heeft voor een eigen carrière.

Er zijn overigens inmiddels al zes seizoenen van de serie geproduceerd. Mogelijk zal NPO 3 dus binnenkort met een vervolg komen. Op NPO Start Plus is al vanaf 18 augustus het derde seizoen online beschikbaar. Op NPO 3 is op 18 augustus de start van de herhaling van het eerste seizoen.

Video on youtube
Vorige aflevering
Max (2)
Max (2)
09x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Morden i Sandhamn