Morden i Sandhamn

7.8 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Morden i Sandhamn (The Sandhamn Murders) vanaf 22 september op NPO 3

Morden i Sandhamn (The Sandhamn Murders) is een Zweedse dramaserie van de zender TV4. Vanaf 22 september is het derde seizoen van de serie te volgen op NPO 3.

Sandhamn is een Zweeds eiland voor de kust van Stockholm. Het is een idyllisch vakantie-eilandje waar het buiten het zomerseizoen rustig is. Er wonen maar zo’n 120 mensen, maar als de midzomernacht dichterbij komt, verveelvoudigt de bevolking door de grote aantallen vakantiegangers en zeilers, die hier van de zon en de zee komen genieten.

Als er een moord gepleegd wordt komt inspecteur Thomas Andreasson (Jakob Cedergren) in actie. Hij is onlangs gescheiden na de dood van zijn eerste kind. Hij wordt bij zijn onderzoek geholpen door jeugdvriendin Nora Linde (Alexandra Rapaport), die een zomerhuis bezit op Sandhamn. Zelf heeft zij het in haar privéleven ook niet gemakkelijk, want ze heeft huwelijksproblemen met haar man Henrik (Jonas Malmsjö), een dokter die weinig geduld kan opbrengen voor de ambities die zijn vrouw heeft voor een eigen carrière.

Er zijn overigens inmiddels al zes seizoenen van de serie geproduceerd. Mogelijk zal NPO 3 dus binnenkort met een vervolg komen. Op NPO Start Plus is al vanaf 18 augustus het derde seizoen online beschikbaar. Op NPO 3 is op 18 augustus de start van de herhaling van het eerste seizoen.

Vorige aflevering
The twins - Part 2
The twins - Part 2
07x04
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2