Mord uden grænser

7.6 / 10
43 min
Actie, Misdaad, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen The Team vanaf nu bij Telenet Play More

Het tweede seizoen van The Team is exclusief te zien via Play More van Telenet.

In 2015 konden we kennis maken met de internationale misdaadserie The Team waarin de Vlaamse actrice Veerle Baetens (Code 37) en haar Deense collega Lars Mikkelsen (The Killing) een hoofdrol vertolkten.

Vanaf vandaag kunnen abonnees van Telenet Play More het twee seizoen van deze reeks binchewatchen. Het tweede seizoen draait om de moord op zeven Europeanen die verbleven in een pension in de Deense moerassen. De nabijheid van Duitsland brengt met zich mee dat naast de Deense ook de Duitse politie betrokken wordt bij het onderzoek. Wanneer blijkt dat een van de slachtoffers een jonge Belgische Syriëstrijder blijkt te zijn wordt ook de Belgische politie het onderzoek ingesleurd.

Een van de hoofdrollen in dit tweede seizoen wordt vertolkt door Lynn Van Royen (De Dag) die als Paula Liekens werkzaam is bij de geheime dienst. Zij wordt bijgestaan door de Deense commissaris Nelly Winther (Marie Bach Hansen, The Legacy) en het Duitse hoofd van de Hamburgse afdeling Mensenhandel Gregor Weiss (Jürgen Vogel, Tatort).Naast Van Royen maken nog heel wat Belgische acteurs en actrices hun opwachting in dit twee seizoen van The Team zoals Joren Seldeslachts (Spitsbroers), Steve Geerts (Professor T.), Lucas Van den Eynde (Albert II) , Dahlia Pessemiers (De Ridder), Soufiane Chilah (Tabula Rasa), Tom Vermeir (Zuidflank) en Abdel Malik Farhouni (De Bunker).

Wie geen abonnee is bij Play More zal moeten wachten tot 2019 alvorens het tweede seizoen van The Team op de Vlaamse televisie te zien zal zijn. Pas dan zal VTM de serie op het grote publiek loslaten.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
Vandaag, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
Vandaag, 14:00
Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.
Vandaag, 13:00
1
The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Vandaag, 10:00
1