Moordvrouw

7.8 / 10
45 min
Actie, Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 2, Aflevering 10

Het beste van twee kwaden

Het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk, staat voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waar het gaat om leven of dood. Complicerende factor is rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide 'moordvrouw' die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt. Als de politie getipt wordt dat een beruchte huurmoordenaar zijn intrek heeft genomen in een hotel in de buurt, houden ze hem vanaf dat moment scherp in de gaten. Dan gaat deze man op pad en lijkt het alsof hij een opdracht uit gaat voeren.
Gastrollen:
Jaap ten HoltTheo PontLudwig BindervoetLex PasschierKlavertje PatijnBram van der VlugtDon AlphonsoEdon RizvanolliNanette Drazic
Auteur:
Regisseur:
André van Duren
Uitgezonden op:
1 maart 2013, 22:30
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst