Moonbase 8

-
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Moonbase 8 begin november in première bij Showtime

De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.

Moonbase 8 draait om een groep middelmatige astronauten die in een NASA-testomgeving leven. Ze hebben de kans om geselecteerd te worden om naar de maan te gaan, wat ze maar al te graag willen. Fred Armisen (Portlandia), Tim Heidecker (Tim and Eric Awesome Show, Great Job!) en John C. Reilly (Check It Out! with Dr. Steve Brule) vervullen de hoofdrollen. De acteurs zullen vanaf 8 november te zien zijn in de serie op Showtime, dan gaat Moonbase 8 namelijk in première.

De serie werd eind augustus besteld door Showtime. Naast dat Reilly, Heidecker en Armisen de hoofdrol spelen in de serie, hebben zij Moonbase 8 ook bedacht. Daarnaast is Jonathan Krisel (Portlandia) ook medebedenker van de komedieserie. Bekijk de trailer van de nieuwe serie hieronder.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
Vandaag, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
Vandaag, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 09:43
Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
Vandaag, 09:00
Er komen nog zes nieuwe afleveringen van Black-ish bij. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld.
Gisteren, 12:00