Moonbase 8

5.2 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Moonbase 8 begin november in première bij Showtime

De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.

Moonbase 8 draait om een groep middelmatige astronauten die in een NASA-testomgeving leven. Ze hebben de kans om geselecteerd te worden om naar de maan te gaan, wat ze maar al te graag willen. Fred Armisen (Portlandia), Tim Heidecker (Tim and Eric Awesome Show, Great Job!) en John C. Reilly (Check It Out! with Dr. Steve Brule) vervullen de hoofdrollen. De acteurs zullen vanaf 8 november te zien zijn in de serie op Showtime, dan gaat Moonbase 8 namelijk in première.

De serie werd eind augustus besteld door Showtime. Naast dat Reilly, Heidecker en Armisen de hoofdrol spelen in de serie, hebben zij Moonbase 8 ook bedacht. Daarnaast is Jonathan Krisel (Portlandia) ook medebedenker van de komedieserie. Bekijk de trailer van de nieuwe serie hieronder.

Vorige aflevering
Beef
Beef
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook in de week van 18 tot en met 24 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 03-2021.
Vandaag, 09:00
De nieuwe Britse mini-serie The Beast Must Die zal worden uitgezonden door AMC. Later dit jaar zal de serie bij zowel AMC als AMC+ in première gaan.
Gisteren, 09:00
Emma Thompson speelt in Years and Years een controversiële politica en is nu nog terug te kijken via NPO Plus.
zaterdag, 13:00
De streamingservice CBS All Access zal vanaf begin maart verdergaan onder de naam Paramount+.
zaterdag, 12:00
2
De geplande Arrowverse crossover tussen onder andere Batwoman en Superman & Lois gaat niet door. De laatste krijgt wel een speciale première, waardoor The Flash (2014) een week later begint.
zaterdag, 10:56
Alle afleveringen van de Amerikaanse komedieserie The Muppet Show zullen eind volgende maand verschijnen bij Disney+.
zaterdag, 10:00
2