Moonbase 8

5.2 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Moonbase 8 begin november in première bij Showtime

De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.

Moonbase 8 draait om een groep middelmatige astronauten die in een NASA-testomgeving leven. Ze hebben de kans om geselecteerd te worden om naar de maan te gaan, wat ze maar al te graag willen. Fred Armisen (Portlandia), Tim Heidecker (Tim and Eric Awesome Show, Great Job!) en John C. Reilly (Check It Out! with Dr. Steve Brule) vervullen de hoofdrollen. De acteurs zullen vanaf 8 november te zien zijn in de serie op Showtime, dan gaat Moonbase 8 namelijk in première.

De serie werd eind augustus besteld door Showtime. Naast dat Reilly, Heidecker en Armisen de hoofdrol spelen in de serie, hebben zij Moonbase 8 ook bedacht. Daarnaast is Jonathan Krisel (Portlandia) ook medebedenker van de komedieserie. Bekijk de trailer van de nieuwe serie hieronder.

Vorige aflevering
Beef
Beef
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Actrice Helen McCrory is op 52-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Ze was onder andere te zien in Peaky Blinders en Anna Karenina (2000).
Vandaag, 16:00
1
Onder andere Magnum, P.I., NCIS en Blue Bloods krijgen er aankomend televisie seizoen een nieuw seizoen bij. CBS vernieuwd nog drie andere series.
Vandaag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie van Cuatro estaciones en La Habana (Four Season in Havana). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
2
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Gisteren, 14:00
Warrior (2019) van Cinemax is vernieuwd met een derde seizoen. De Amerikaanse actieserie zal daarvoor verhuizen van Cinemax naar HBO Max.
Gisteren, 13:00
BBC heeft de Engelse dramaserie Call the Midwife vernieuwd met een twaalfde en dertiende seizoen, nog voordat het tiende en elfde seizoen zijn verschenen.
Gisteren, 12:00
1