Monster: The Jeffrey Dahmer Story

-
42 min
Miniserie
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Nieuwe castleden voor Netflix serie Monster: The Jeffrey Dahmer Story

Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.

Michael Learned (The Waltons) zal te zien zijn in Monster: The Jeffrey Dahmer Story als Catherine Dahmer, de oma van Jeffrey Dahmer. De rol van Dahmer wordt vervult door Evan Peters (American Horror Story). Richard Jenkins (Berlin Station) en Penelope Ann Miller (American Crime) zullen de ouders spelen van de beruchte moordenaar. Door incompetentie van de politie kon Jeffrey Dahmer een meerjarige moordpartij plegen.

Naast Learned is ook Niecy Nash (Reno 911!) toegevoegd aan de cast. Zij zal de rol van Glenda Cleveland vervullen. Cleveland was de buurvrouw van Dahmer en heeft meerdere keren de politie gebeld en zelfs geprobeerd om de FBI te bereiken en hen te waarschuwen voor het gedrag van haar buurman. Verder zijn Shaun J. Brown (Future Man) en Colin Ford (Supernatural) ook gecast voor een rol in de nieuwe serie.


Michael Learned

De serie is bedacht door Ryan Murphy (American Horror Story) en Ian Brennan (The Politician (2019)). Afgelopen herfst kreeg de serie groen licht van Netflix. De gelimiteerde serie bestaat uit tien afleveringen, waarin de verhalen van tien slachtoffers van Dahmer worden verteld. Janet Mock (Pose) schrijft een aantal afleveringen, daarnaast regisseert ze met Carl Franklin (Mindhunter) de serie.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00