Money Heist: Korea - Joint Economic Area

6.2 / 10
70 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Koreaanse remake van Money Heist keert terug op Netflix voor een tweede deel

De Koreaanse remake van Money Heist (originele titel: La Casa de Papel) keert in december terug naar Netflix met een tweede seizoen (of eigenlijk: een tweede deel).

Het verhaal van de remake speelt zich af in de nabije toekomst: Noord- en Zuid-Korea krijgen dezelfde valuta en staan inmiddels op het punt de grenzen open te gooien. Een crimineel meesterbrein (Yoo Ji-tae) stelt een team (met codenamen vernoemd naar steden) samen om de grote bank waar het nieuwe geld ligt opgeslagen te beroven. De rol van Berlin wordt in deze Zuid-Koreaanse versie gespeeld door Park Hae-soo (Squid Game). Het tweede deel bestaat uit zes nieuwe afleveringen. Overigens krijgt de originele Spaanse versie van Money Heist straks een spin-off in de vorm van een prequel-serie over Berlin (Pedro Alonso).

Money Heist: Korea - Joint Economic Area

Andere rollen in de Koreaanse versie van Money Heist zijn voor Yunjin Kim (ook bekend als Kim Yun-jin), die rollen heeft gesppeld in Amerikaanse series als Lost en Mistresses (US), Jeon Jong-seo (ook bekend als Rachel Jun), Lee Hyun-woo, Lee Won-jong, Kim Ji-hoon, Jang Yoon-ju, Kim Ji-hun, Lee Kyu-ho, Kim Sung-oh, Park Myung-hoon, Lee Si-woo, Lee Joo-bin, Hong In, Gil Eun-seong, Lim Ji-yeon, Jang Hyun-sung en Kim Chui-yoon.

Het tweede seizoen/deel van Money Heist: Korea - Joint Economic Area verschijnt vrijdag 9 december op Netflix.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 12
Episode 12
01x12
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_JanWillemK
27 nov 2022 12:55 -
Is dit een 1 op 1 kopie van La Casa of een (iets) ander verhaal?
Reageer
avatar_DAVE2804
27 nov 2022 13:21
Zover ik het weet is dit wat verhaal betreft gewoon La Casa de Papel, maar dan met Koreaanse acteurs en Koreaans gesproken. Zelfde personages, zelfde gebeurtenissen, alleen een andere locatie.
Reageer
avatar_JanWillemK
27 nov 2022 18:07
Dank u!
Reageer
Money Heist: Korea - Joint Economic Area