Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Muzikale country-dramaserie Monarch gecanceld door FOX

FOX is klaar met dit deuntje. De zender heeft Monarch geannuleerd, dus er komt geen tweede seizoen.

De elfde en laatste aflevering van Monarch, in Nederland te zien bij Viaplay, is dinsdagavond uitgezonden door FOX. Het country-drama Monarch, een muzikale serie over meerdere generaties binnen een familie, heeft hoofdrollen voor Susan Sarandon, Trace Adkins, Anna Friel, Joshua Sasse, Beth Ditto, Meagan Holder, Inigo Pascual, Martha Higareda en Emma Milani.

Monarch

Het verhaal draait om de Romans, Amerika's belangrijkste familie in de countrymuziek. De clan wordt geleid door de keiharde Queen of Country Music, Dottie Cantrell Roman (Sarandon), en haar geliefde echtgenoot, "Texas Truthteller" Albie Roman (Adkins). Dottie en Albie hebben een countrymuziek-dynastie gecreëerd, maar de basis van hun succes is een leugen. De erfgenaam van de kroon, Nicolette "Nicky" Roman (Friel), deinst nergens voor terug om de erfenis van haar familie te beschermen en haar eigen streven naar sterrendom veilig te stellen.

Middelste kind Luke Roman (Sasse) is de CEO van het familiebedrijf, Monarch Entertainment. Jongste dochter Gigi Tucker-Roman (Ditto) is erg close met haar oudere broer en zus, maar in een familie van supersterren heeft Gigi zich altijd een beetje een buitenbeentje gevoeld, ondanks haar ongelooflijke zangstem. Ace Grayson (Pascual) is een getalenteerde en gevoelige achttienjarige die door Nicky en haar man uit een weeshuis is geadopteerd. En net wanneer de wereld van de Romans niet chaotischer kon worden, komt Catt Phoenix (Higareda), de verbluffende en onvoorspelbare moeder van de 17-jarige Ana Phoenix (Milani), een getalenteerde, breed kijkende jonge zangeres die probeert een contract te krijgen bij het platenlabel van de familie Roman.

Het eerste seizoen van Monarch, dat op dinsdagavond wordt uitgezonden, is een van de laagst gewaardeerde programma's van het netwerk en het totale aantal kijkers was middelmatig.

Hoewel de serie extra kijkers kreeg in de uitgestelde kijkcijfers, was Monarch nog steeds niet de grote hit waarop het netwerk had gehoopt.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Last Dance
The Last Dance
01x11
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Monarch