Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Monarch, muzikale dramaserie van FOX heeft premièredatum en trailer

Monarch komt in januari naar FOX en het netwerk heeft een preview uitgebracht van de countrymuziek dramaserie.

In de serie Monarch spelen onder andere Susan Sarandon, Anna Friel, Trace Adkins, Josh Sasse, Beth Ditto, Meagan Holder, Inigo Pascual, Martha Higareda en Emma Milani een rol.

FOX onthulde meer over het nieuwe muziekdrama in een persbericht:

Monarch is een muzikaal drama, met meerdere generaties, over Amerika's eerste familie van countrymuziek. De serie, 100% eigendom van FOX Entertainment, debuteert met een speciaal evenement van twee nachten dat begint op zondag 30 januari, onmiddellijk na het NFC-Kampioenschap, en dat in de reguliere speeltijd wordt voortgezet op dinsdag 1 februari. Academy Award-winnaar Susan Sarandon (foto), Golden Globe-genomineerde Anna Friel, Grammy Award-genomineerde Trace Adkins, Josh Sasse, Beth Ditto, Meagan Holder, Inigo Pascual, Martha Higareda en Emma Milani schitteren in de muzikale dramaserie. Tony Award-winnaar Faith Prince, Adam Croasdell en Eva Amurri zijn te zien in terugkerende rollen.



In Monarch hebben de regerende koning van de countrymuziek Albie Roman (Adkins), samen met zijn waanzinnig getalenteerde, maar keiharde vrouw, de koningin van de countrymuziek Dottie Cantrell Roman (Sarandon), een countrymuziekdynastie gecreëerd. Maar hoewel de Romeinse naam synoniem is met authenticiteit, is de basis van hun succes een leugen. En wanneer hun heerschappij in gevaar wordt gebracht, zal de erfgenaam van de kroon Nicolette 'Nicky' Roman (Friel) voor niets stoppen om de erfenis van haar familie te beschermen, terwijl ze haar eigen zoektocht naar het sterrendom verzekert, samen met haar broer, Luke Roman (Sasse), en zus, Gigi Roman (Ditto).

Monarch wordt geproduceerd door FOX Entertainment. Scenarist Melissa London Hilfers is bedenker, schrijver en uitvoerend producent. Michael Rauch (Royal Pains) is een uitvoerend producent en showrunner. Gail Berman en Hend Baghdady (The Jackal Group) en topmuziekmanager Jason Owen (Sandbox Entertainment) zijn ook uitvoerend producenten. Jason Ensler (The Passage) regisseert en is uitvoerend producent bij de première van de serie. Adam Anders is uitvoerend muziekproducent bij Monarch. De serie zal originele muziek en covers bevatten.

Video on youtube
Vorige aflevering
The Last Dance
The Last Dance
01x11
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Monarch