Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Monarch: Legacy of Monsters vernieuwd en meerdere spin-offs aangekondigd

Apple TV+ heeft Monarch: Legacy of Monsters van Legendary Entertainment vernieuwd voor een tweede seizoen.

De streamer heeft ook een nieuwe multiseriedeal gesloten met Legendary, die het tweede seizoen van Monarch: Legacy of Monsters en meerdere spin-offseries gebaseerd op de franchise omvat.

Monarch: Legacy of Monsters

"Monarch: Legacy of Monsters heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten in de harten, hoofden en verbeelding van publiek over de hele wereld, onder leiding van de genialiteit van Chris, Matt, Kurt, Wyatt en de ongelooflijk getalenteerde cast en het creatieve team", aldus Morgan Wandell, hoofd internationale ontwikkeling van Apple TV+.

"We kunnen niet enthousiaster zijn voor kijkers die niet alleen de kans krijgen om nog meer sensatie te beleven in seizoen twee, maar ook om te beginnen aan epische, nieuwe reizen in de franchise, terwijl we Legendary's Monsterverse uitbreiden."

Monarch: Legacy of Monsters volgt een broer en zus die in de voetsporen van hun vader treden om de connectie van hun familie met de geheimzinnige organisatie Monarch te ontdekken. Aanwijzingen leiden hen in de wereld van monsters en uiteindelijk in het konijnenhol naar legerofficier Lee Shaw (gespeeld door Kurt Russell en in zijn jonge jaren door zoon Wyatt Russell).

Het verhaal speelt zich af in de jaren vijftig en een halve eeuw later, waar Monarch wordt bedreigd door wat Shaw weet. De dramatische saga - die drie generaties omspant - onthult verborgen geheimen en de manieren waarop epische, wereldschokkende gebeurtenissen in ons leven kunnen doorwerken.

Het aankomende seizoen van Monarch: Legacy of Monsters wordt geproduceerd door showrunners en medescheppers Chris Black en Matt Fraction. Andere uitvoerende producenten zijn Joby Harold en Tory Tunnell van Safehouse Pictures, en Matt Shakman, Andrew Colville en Jen Roskind.

Hiro Matsuoka en Takemasa Arita voeren de productie uit namens Toho Co., Ltd., de eigenaar van Godzilla. Toho licentieerde de rechten aan Legendary voor Monarch: Legacy of Monsters als een natuurlijk bijproduct van hun langdurige relatie met de filmfranchise.

Legendary's Monsterverse begon met de Godzilla-film in 2014 en ging verder met Kong: Skull Island in 2017, Godzilla: King of the Monsters in 2019, Godzilla vs. Kong in 2021 en het meest recente Godzilla x Kong: The New Empire, dat tot nu toe de box office overtrof met 380 miljoen dollar. De Monsterverse heeft wereldwijd meer dan 2 miljard dollar opgebracht en is uitgebreid met Legendary's Monarch: Legacy of Monsters voor Apple TV+.
Vorige aflevering
Beyond Logic
Beyond Logic
01x10
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Monarch: Legacy of Monsters