Mom

7.6 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

CBS vernieuwt komedieserie Mom

Mom, de multi-camera komedieserie, krijgt er twee seizoenen bij van CBS.

“We zijn heel erg trots om Mom bij ons op de zender te mogen laten zien; het is een hoge kwaliteit, signature komedie met karakters waar de kijker van houdt. Het brengt ook stabiliteit en kracht in ons schema”, vertelde Kelly Kahl, president bij CBS Entertainment. “Onder het bijzondere leiderschap van Chuck Lorre en zijn uitstekende schrijvers en productieteam kijken we uit naar nog vele jaren van Mom.”

Embed from Getty Images
Anne Farris (L) en Allison Janney (R)

De komedieserie gaat over de alleenstaande moeder Christy Plunkett (Farris), die haar leven probeert op de rails te krijgen. Na een turbulent leven als drank- en drugsgebruikende tienermoeder gaat ze sinds enkele maanden naar AA-bijeenkomsten en werkt ze als serveerster in een restaurant. Ook wordt ze herenigd met haar moeder Bonnie (Janney), ook herstellend drugs- en alcoholverslaafde, met wie ze nooit een goede relatie heeft gehad. Terwijl ze aan zichzelf moet blijven werken komt ze erachter dat haar tienerdochter Violet, waarvan ze als 16-jarige beviel, nu zelf zwanger is van haar vriendje Luke. Christy heeft ook een jongere zoon, Roscoe. Diens vader Baxter komt regelmatig zijn zoon opzoeken, met de bijkomende complicaties.

De serie werd genomineerd en won diverse prijzen en in 2014 en 2015 nam Janney een Emmy mee naar huis voor beste vrouwelijke bijrol in een komedieserie.

Is het terecht dat de komedieserie Mom vernieuwd is met twee seizoenen?

Vorige aflevering
Crazy Hair and a Teeny Tiny Part of Canada
06x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
06 feb 2019 16:55 -
In het begin was het heel leuk, maar nu de kids van Christy en haar ex man Baxter al een aantal seizoenen geleden uit de serie zijn geschreven is er nog maar weinig aan. Gaat nu alleen maar om een stel dames die bij de AA lopen en problemen maken om niks. Gebeurd nog weinig grappigs. De 1e 3 seizoenen waren wel erg leuk.
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender FOX is in augustus gestart met de serie BH90210.
Vandaag, 14:00
2
Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.
Vandaag, 13:00
‘Het universum zal verscheurd worden.’ Netflix en ABC hebben de datums aangekondigd wanneer het derde seizoen van Glitch bij beide van start zal gaan.
Vandaag, 12:00
We gaan richting het einde van The Ranch, het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie heeft een startdatum gekregen.
Vandaag, 11:00
Batwoman is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie gaat in première op 6 oktober 2019.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse zender Starz heeft een pilot besteld van de horror-komedieserie Shining Vale. De serie wordt gemaakt door Sharon Horgan, bekend van Divorce
Vandaag, 09:00