Mom

7.7 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

CBS vernieuwt komedieserie Mom

Mom, de multi-camera komedieserie, krijgt er twee seizoenen bij van CBS.

“We zijn heel erg trots om Mom bij ons op de zender te mogen laten zien; het is een hoge kwaliteit, signature komedie met karakters waar de kijker van houdt. Het brengt ook stabiliteit en kracht in ons schema”, vertelde Kelly Kahl, president bij CBS Entertainment. “Onder het bijzondere leiderschap van Chuck Lorre en zijn uitstekende schrijvers en productieteam kijken we uit naar nog vele jaren van Mom.”

Embed from Getty Images
Anne Farris (L) en Allison Janney (R)

De komedieserie gaat over de alleenstaande moeder Christy Plunkett (Farris), die haar leven probeert op de rails te krijgen. Na een turbulent leven als drank- en drugsgebruikende tienermoeder gaat ze sinds enkele maanden naar AA-bijeenkomsten en werkt ze als serveerster in een restaurant. Ook wordt ze herenigd met haar moeder Bonnie (Janney), ook herstellend drugs- en alcoholverslaafde, met wie ze nooit een goede relatie heeft gehad. Terwijl ze aan zichzelf moet blijven werken komt ze erachter dat haar tienerdochter Violet, waarvan ze als 16-jarige beviel, nu zelf zwanger is van haar vriendje Luke. Christy heeft ook een jongere zoon, Roscoe. Diens vader Baxter komt regelmatig zijn zoon opzoeken, met de bijkomende complicaties.

De serie werd genomineerd en won diverse prijzen en in 2014 en 2015 nam Janney een Emmy mee naar huis voor beste vrouwelijke bijrol in een komedieserie.

Is het terecht dat de komedieserie Mom vernieuwd is met twee seizoenen?

Vorige aflevering
Big Sad Eyes and an Antique Hot Dog
Big Sad Eyes and an Antique Hot Dog
07x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
06 feb 2019 16:55 -
In het begin was het heel leuk, maar nu de kids van Christy en haar ex man Baxter al een aantal seizoenen geleden uit de serie zijn geschreven is er nog maar weinig aan. Gaat nu alleen maar om een stel dames die bij de AA lopen en problemen maken om niks. Gebeurd nog weinig grappigs. De 1e 3 seizoenen waren wel erg leuk.
Reageer

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00