Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

CBS vernieuwt komedieserie Mom

Mom, de multi-camera komedieserie, krijgt er twee seizoenen bij van CBS.

“We zijn heel erg trots om Mom bij ons op de zender te mogen laten zien; het is een hoge kwaliteit, signature komedie met karakters waar de kijker van houdt. Het brengt ook stabiliteit en kracht in ons schema”, vertelde Kelly Kahl, president bij CBS Entertainment. “Onder het bijzondere leiderschap van Chuck Lorre en zijn uitstekende schrijvers en productieteam kijken we uit naar nog vele jaren van Mom.”

Embed from Getty Images
Anne Farris (L) en Allison Janney (R)

De komedieserie gaat over de alleenstaande moeder Christy Plunkett (Farris), die haar leven probeert op de rails te krijgen. Na een turbulent leven als drank- en drugsgebruikende tienermoeder gaat ze sinds enkele maanden naar AA-bijeenkomsten en werkt ze als serveerster in een restaurant. Ook wordt ze herenigd met haar moeder Bonnie (Janney), ook herstellend drugs- en alcoholverslaafde, met wie ze nooit een goede relatie heeft gehad. Terwijl ze aan zichzelf moet blijven werken komt ze erachter dat haar tienerdochter Violet, waarvan ze als 16-jarige beviel, nu zelf zwanger is van haar vriendje Luke. Christy heeft ook een jongere zoon, Roscoe. Diens vader Baxter komt regelmatig zijn zoon opzoeken, met de bijkomende complicaties.

De serie werd genomineerd en won diverse prijzen en in 2014 en 2015 nam Janney een Emmy mee naar huis voor beste vrouwelijke bijrol in een komedieserie.

Is het terecht dat de komedieserie Mom vernieuwd is met twee seizoenen?

Vorige aflevering
Lumbar Support and Old Pork
06x19
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
06 feb 2019 16:55 -
In het begin was het heel leuk, maar nu de kids van Christy en haar ex man Baxter al een aantal seizoenen geleden uit de serie zijn geschreven is er nog maar weinig aan. Gaat nu alleen maar om een stel dames die bij de AA lopen en problemen maken om niks. Gebeurd nog weinig grappigs. De 1e 3 seizoenen waren wel erg leuk.
Reageer