Mom

7.6 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Mom krijgt zesde seizoen bij CBS

Mom is een Amerikaanse komedieserie van de zender CBS. De serie krijgt een zesde seizoen, zo is zojuist bekend gemaakt.

Een net nuchtere alleenstaande moeder probeert in Mom haar leven bij elkaar te rapen in Napa Valley. Komedieserie-producent Chuck Lorre is verantwoordelijk voor Mom. Hij oogst veel succes bij CBS. Zo krijgt The Big Bang Theory een 12e seizoen, en de hipste nieuwkomer, The Big Bang Theory spin-off Young Sheldon, krijgt een tweede seizoen.

Mom, met in de hoofdrol Anna Faris, heeft onlangs de 100e aflevering gehad. De komedieserie trekt gemiddeld meer dan 11 miljoen kijkers in de Verenigde Staten. De serie is geproduceerd door Chuck Lorre Productions in samenwerking met Warner Bros. Television.

Vorige aflevering
My Kinda People and the Big To-Do
08x18
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00