Mom

7.7 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Mom krijgt zesde seizoen bij CBS

Mom is een Amerikaanse komedieserie van de zender CBS. De serie krijgt een zesde seizoen, zo is zojuist bekend gemaakt.

Een net nuchtere alleenstaande moeder probeert in Mom haar leven bij elkaar te rapen in Napa Valley. Komedieserie-producent Chuck Lorre is verantwoordelijk voor Mom. Hij oogst veel succes bij CBS. Zo krijgt The Big Bang Theory een 12e seizoen, en de hipste nieuwkomer, The Big Bang Theory spin-off Young Sheldon, krijgt een tweede seizoen.

Mom, met in de hoofdrol Anna Faris, heeft onlangs de 100e aflevering gehad. De komedieserie trekt gemiddeld meer dan 11 miljoen kijkers in de Verenigde Staten. De serie is geproduceerd door Chuck Lorre Productions in samenwerking met Warner Bros. Television.

Vorige aflevering
Tuna Florentine and a Clean Handoff
07x09
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De populaire medische dramaserie Grey's Anatomy van de Amerikaanse zender ABC komt in januari weer bij Net5 terug op de dinsdagavond.
Vandaag, 16:00
Het derde en tevens laatste seizoen van de veelgeprezen BNNVARA/NTR-dramaserie Hollands Hoop start in februari 2020.
Vandaag, 15:00
1
The Irishman is een Amerikaanse misdaadfilm van Netflix onder regie van Martin Scorsese.
Vandaag, 14:00
4
Het tweede seizoen van de DC Universe superheldenserie Titans (2018) zal aan het begin van 2020 bij Netflix te zien zijn.
Vandaag, 13:00
3
Het nieuwe jaar zal goed van start gaan. How to Get Away with Murder seizoen vijf zal in januari van start gaan bij Netflix.
Vandaag, 12:00
Stargirl is een nieuwe Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW en DC Universe, die in het tweede kwartaal van 2020 zal verschijnen.
Vandaag, 11:00