Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Hoofdrolspeelster verlaat Mom net voor het achtste seizoen

Een van de hoofdrolspeelsters van de Amerikaanse komedieserie Mom zal de serie nog net voor het achtste seizoen verlaten.

Anna Faris gaat de CBS-serie Mom verlaten. De serie draait om een nette, nuchtere alleenstaande moeder die haar leven bij elkaar probeert te rapen in Napa Valley. Faris vervult in Mom de rol van Christy Plunkett, een van de hoofdpersonages. Faris zei in een verklaring dat de afgelopen zeven jaar bij Mom een aantal van haar beste jaren uit haar carrière zijn geweest.

Het is nog niet bekend hoe het personage van Faris de serie zal verlaten. Wel is bekend dat het vertrek in de eerste aflevering van het achtste seizoen behandeld wordt. Faris zal verder niet meer te zien zijn in het achtste seizoen. Ze verlaat de serie namelijk net voordat de productie van het achtste seizoen van start gaat. Het nieuwe seizoen van de serie zal 14 september beginnen met de productie.


Anna Faris

De serie werd vorig jaar met twee seizoenen verlengd, waardoor de productie van het achtste seizoen binnenkort van start gaat. CBS heeft nog niet bekend gemaakt of er nog meer seizoenen in de toekomst zullen verschijnen van de komedieserie, die in 2013 in première ging.
Vorige aflevering
My Kinda People and the Big To-Do
My Kinda People and the Big To-Do
08x18
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_dutchusuk
09 sep 2020 11:32 -
Jammer.
Reageer
Mom