Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Seizoen twee van Modus binnenkort op NPO 2

In het eerste seizoen van Modus draaide het nog om het vinden van een seriemoordenaar. In het tweede seizoen draait het om het vinden van de eerste vrouwelijke Amerikaanse president.

Modus is een Zweedse misdaadserie die op TV4 werd uitgezonden. Het eerste seizoen is ook te zien op Netflix. En op Lumiereseries.com zijn beide seizoenen te koop. Maar voor de Nederlandse kijker is er goed nieuws want NPO 2 gaat het tweede seizoen uitzenden.

In het tweede seizoen gaat het om Helen Tyler (Kim Cattrall, Sex and the City) die tijdens een staatsbezoek aan Stockholm verdwijnt. Tyler is de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten. De politie probeert haar met alle middelen op te sporen. Ondertussen voeren het panische Amerika en Zweden een machtsstrijd omdat het lot van ’s werelds machtigste vrouw een internationale shock veroorzaakt. Inger Johanne Vik (Melinda Kinnaman) en Ingvar Nyman (Hendrik Norlén) ontdekken tijdens het onderzoek al snel dat ze daardoor niemand kunnen vertrouwen.

Video on youtube


In het tweede seizoen is er ook een rol weggelegd voor Greg Wise (The Crown) als Warren Schifford, een FBI-agent en adviseur van de president. Op 30 april zal het tweede seizoen van Modus bij NPO 2 van start gaan. Het tweede seizoen heeft acht afleveringen. Of er een derde seizoen gaat komen is nog niet bekend gemaakt door TV4.

Embed from Getty Images
Kim Cattrall
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
02x08
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Modus