Modern Family

8.4 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Dennis geeft "Modern Family - Seizoen 1" een 0.
Geschreven door Dennis op 5 november 2012.
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Modern Family - Seizoen 1

Het meest opvallende aan de serie Modern Family is de manier waarop hij gefilmd is. De komische serie kijkt weg als een reality-programma, waarbij verschillende gezinnen uit één familie gevolgd worden, inclusief interviews voor de camera tussen de fragmenten door. Het is net alsof je naar een familievariant van Big Brother kijkt, die deze mensen in hun dagelijkse leven in hun eigen huizen volgt.

Toch is Modern Family volledig fictief. Je kunt de serie beschouwen als een lichte parodie op dergelijke realityshows, maar ook als een afwijkende vorm van presenteren voor een sitcom, zonder studio-decortje en bandje van een lachend publiek.

De familie in kwestie bestaat uit drie gezinnen: vader Jay met zijn jonge nieuwe Colombiaanse vrouw en haar zoontje, Jays zoon Mitchell, diens partner en hun adoptiebaby Lily en Jays dochter Claire met haar man Phil en hun gezinnetje. Je ziet deze drie gezinnen voornamelijk afzonderlijk van elkaar, maar soms ook als ze elkaar bezoeken.

Ieder gezin heeft zijn eigen perikelen en eigenaardigheden, maar in alles draait de serie om familiekwesties, zoals wat het inhoudt om een goede vader te zijn. Elk thema wordt dan vanuit verschillende invalshoeken benaderd doordat we zien hoe ieder gezin dit op zijn eigen manier aanpakt.

Modern Family is geen serie waar je over de vloer zult rollen van het lachen, maar moet het meer hebben van het tragikomische en de herkenning bij de kijker. Het is niet alleen vermaak, maar geeft ook een beetje stof tot nadenken.
Volg Modern Family
Vorige aflevering
Finale (2)
Finale (2)
11x18
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_vinny
18 nov 2011 09:05 -
Prachtige serie.Elke week opnieuw kijk ik uit naar de volgende aflevering.Van het beste in zijn soort.
Reageer
John Doe
Marleen (gast)
24 jan 2012 22:41 -
Nou, mijn dochter en ik rollen wel van de bank af van het lachen! Hilarische scenes, met Phil als onze favoriet, maar ook alle anderen. Top serie!
Reageer
avatar_anonymous
27 jan 2014 14:08 -
Sinds netflix kijken we deze serie bijna dagelijks bij het avondeten. Kan er soms erg om lachen.
Reageer
avatar_Djoiszle
31 mrt 2014 15:23 -
Hier thuis rollen we dus wel over de vloer van het lachen. Geniaal!
Reageer

Nieuwste recensies

Mare of Easttown - Seizoen 1

9

Marvel's Loki - Eerste aflevering

8.5

Blue Bloods - Seizoen 11

7.5

Lovecraft Country - Seizoen 1 (DVD)

7

Agent Hamilton - Seizoen 1

5.5

NCIS - Seizoen 18

7.5