Modern Family

8.4 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7
Liesbeth de Raaf geeft "Modern Family - Seizoen 7" een 7.
Geschreven door Liesbeth de Raaf op 10 november 2016.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Modern Family - Seizoen 7

Modern Family gaat over meerdere gezinnen uit een familie. Vader en opa Jay Pritchett (Ed O'Neill, Married with Children) is hertrouwd met de mooie, jonge Mexicaanse Gloria Delgado Pritchett (Sofia Vergara, The Nights of Prosperity). Gloria heeft een zoon uit een eerder huwelijk, Manny (Rico Rodriguez, ER) en samen met Jay heeft ze recentelijk Joe (Jeremy Maguire) gekregen. De volledige naam van de kleine Joe luidt als volgt: Fulgencio Joseph Tucker, het kiezen van zijn naam was nogal een (grappige) opgave voor de eigenwijze Gloria en koppige Jay.

© ABC

Zijn zoon Mitchell Pritchett (Jesse Tyler Ferguson, The Class) leeft samen met een man 'Cameron Tucker' (Eric Stonestreet, Bones), waar hij ook een Aziatische dochter 'Lily' (Aubrey Anderson-Emmons) mee heeft geadopteerd. De dochter van Jay, Claire Pritchett (Julie Bowen, Boston Legal) leidt haar traditionele leven met Phil (Ty Burrel, Back to you) en haar drie kinderen: Haley (Sarah Hyland, Bonnie and Clyde), Alex (Ariel Winter, Sofia the First) en Luke (Nolan Gould).

Met al zeven seizoenen achter de rug, hebben we de familie veel ontwikkelingen door zien maken. Het is leuk om de kinderen te zien opgroeien en veranderen, naarmate ze telkens ouder worden. Lilly hebben we zien veranderen van baby in een grappige kleuter. In de eerste paar seizoenen werd de rol van Lily nog gespeeld door de tweeling Jaden en Ella Hiller, vanaf seizoen drie nam Aubrey het over en dat gaf de rol meteen meer tekst en humor. De gevoelige en snel gekwetste Cam kan soms onwijs irritant zijn, maar daardoor krijgen we wel meer te doen met Mitchell. Bij het eerste seizoen vond ik hen geen overtuigend stel, maar nu we verder zijn, vind ik ze telkens meer bij elkaar passen.

Met name bij Luke mis ik echter de ontwikkeling, die ik bij zijn rol vind horen. Aangezien hij nogal achterblijft hierin, zouden we kunnen vermoeden, dat hij ergens een onontdekte stoornis heeft. Er worden wel diverse verwijzingen hiernaar gemaakt, wat het dan weer wel een beetje grappig maakt. Ik vind alleen dat zijn schattigheid overdreven wordt en niet meer aan de orde is, aangezien hij te oud wordt om nog schattig te zijn. Op een bepaalde manier wordt hij zelfs bijna stoer! De rivaliteit vanuit Luke naar Lily toe is erg groot en dat vind ik al helemaal niet grappig of schattig. Ik vraag me af, hoelang ze dat willen uitputten; ik hoop namelijk dat hij er snel overheen is. Manny kan zich hierin nog weleens door Luke laten meeslepen.

© ABC

Mijn favoriete gezin uit deze serie blijft toch het gezin van Phil en Claire, die ondanks hun verschillen, nog altijd hun liefde voor elkaar laten winnen. De verschillen tussen hun drie kinderen reflecteren in henzelf, alhoewel ze allemaal regelmatig verbaasd zijn, dat ze een kind (Alex) hebben gemaakt, dat zo slim is geworden. Ik zou me echter eerder afvragen hoe het kan dat twee van hun kinderen zo uitermate dom zijn geworden. Van seizoen acht verwacht ik dus nog meer ontwikkeling te zien, met name bij Luke. Wanneer ze dat echter niet doen, blijf ik toch gewoon kijken. Het is een serie om even lekker naar te kijken en er niet teveel over na te denken. Het beste is om gewoon lekker te genieten van al hun conflicten en stommiteiten, terwijl ze allemaal stiekem hartstikke veel van elkaar houden.
Volg Modern Family
Vorige aflevering
Finale (2)
Finale (2)
11x18
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Nieuwste recensies

Zasada przyjemnosci (The Pleasure Principle) - Miniserie (MyLum code)

8

Rocco Schiavone - Seizoen 4 (Code MyLum)

8

Doctor Doctor (2016) seizoen 1

7

Vikings - Seizoen 6 - Tweede deel

8

Marvel's Loki - Seizoen 1

8

The Walking Dead - Seizoen 10

7