Modern Family

8.4 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
6.5
anonymous geeft "Modern Family - Seizoen 5 (DVD)" een 6.5.
Geschreven door anonymous op 31 december 2014.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Modern Family - Seizoen 5 (DVD)

Modern Family is al jaren een van de meest succesvolle Amerikaanse komedieseries en sleepte in deze jaren al zeventien Emmy-awards in de wacht. In Amerika is ondertussen het zesde seizoen aan de gang van deze bijzondere komedie. Toch is het, na het zien van het vijfde seizoen, de vraag hoe lang Modern Family nog leuk blijft. De serie lijkt namelijk een beetje over het hoogtepunt heen te zijn, waardoor de verhalen wat magertjes zijn.

Toch valt er ook weer genoeg te genieten dit seizoen bij de familie Pritchett-Dunphy, uiteenlopend van hectische voorbereidingen op het homohuwelijk van Cam (Eric Stonestreet, CSI) en Mitchell (Jesse Tyler Ferguson, The Class) tot nieuwe scholen, banen en babysitters. Vooral het inhuren van een mannelijke nanny door Gloria (Sofia Vergara, Chef) is erg hilarisch, met name omdat Manny (Rico Rodriguez, NCIS) en Jay (Ed O'Neill, Married with Children) hier totaal niet mee om kunnen gaan. Ook de dubbelaflevering waarin Cam en Mitchell pogen te trouwen is vrij geestig. Toch is het in het vijfde seizoen van Modern Family hier en daar wel erg veel van het zelfde. Dit kan ook verklaren dat het vijfde seizoen in Amerika niet al te goed werd ontvangen en de kijkcijfers wat lager waren dan in voorgaande seizoenen.

De kracht van Modern Family schuilde in de vorige seizoenen vooral in de opvallende karakters, de bizarre gezinssituaties en opmerkelijke, ongemakkelijke gebeurtenissen. Het vijfde seizoen bevat echter helaas maar weinig van deze opmerkelijke gebeurtenissen, waardoor Modern Family niet echt meer verrassend is. De rek lijkt een beetje uit de serie, al blijft de Dunphy-familie (met als uitblinker de immer briljante Ty Burrell (Back to you) als klunzige huisvader Phil Dunphy altijd onhandige situaties creëren waar je wel om moet lachen. Modern Family werd bij de uitreiking van de Emmy's in september weliswaar wederom gekozen tot beste komedieserie, maar de vraag is hoelang ze dit nog blijven en of de schrijvers weer origineel worden in het bedenken van verhalen en bizarre situaties waar de serie de afgelopen jaren op dreef. Modern Family blijft een van de beste series van het moment, maar moet oppassen dat het zichzelf niet gaat uitmelken.
Volg Modern Family
Vorige aflevering
Finale (2)
Finale (2)
11x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Nieuwste recensies

Marvel's The Falcon and the Winter Soldier - Seizoen 1

8.5

The Investigation (2020) - Miniserie

7.5

NCIS - Seizoen 18

7

Glad IJs - Eerste aflevering

7.5

Attack on Titan - Seizoen 4 (eerste deel)

7.5

We Are Who We Are - Miniserie

7