Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Sofia Vergara weer bestbetaalde tv-actrice

Sofia Vergara verdiende in het afgelopen jaar voor het zevende jaar op rij het meest van alle Amerikaanse televisie-actrices.

De Modern Family-ster streek met 42,5 miljoen dollar (37,4 miljoen euro) bijna het dubbele op van de nummer twee op de lijst, Kaley Cuoco.

Cuoco heeft net als Vergara naast haar televisiewerk ook een aantal lucratieve reclamecontracten, waardoor haar inkomen volgens Forbes uitkomt op 24,5 miljoen dollar.

Embed from Getty Images
Sofia Vergara verdiende vorig jaar 42,5 miljoen dollar

Haar The Big Bang Theory-collega's Melissa Rauch en Mayim Bialik haalden met een salaris van ieder 12 miljoen dollar ook de top tien.

Op de lijst staan verder Ellen Pompeo (Grey's Anatomy) met een inkomen van 23,5 miljoen, Mariska Hargitay (Law & Order: Special Victims Unit) met 13 miljoen, Julie Bowen (Modern Family) met 12,5 miljoen dollar, Kerry Washington (Scandal) met 11 miljoen, Claire Danes (Homeland) met 9 miljoen en Pauley Perrette (NCIS) met 8,5 miljoen dollar.

Zie ook het artikel Jim Parsons uit The Big Bang Theory is bestbetaalde tv-acteur dat MijnSerie op 25 oktober publiceerde. Hij streek het afgelopen jaar 20,5 miljoen dollar op.
Vorige aflevering
Finale (2)
Finale (2)
11x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Modern Family