Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Modern Family krijgt nog een laatste seizoen

Negen seizoenen lang is de populaire serie Modern Family al te zien. Maar de makers willen er hooguit nog één seizoen aan vast plakken, zeggen ze.

Ze willen stoppen op het hoogtepunt van de langstlopende serie op de Amerikaanse zender ABC, hoewel de serie het hoogtepunt al voorbij lijkt te zijn.

Modern Family ging in première in 2009. De serie volgt de families van Jay Pritchett (Ed O'Neill), zijn dochter Claire Dunphy (Julie Bowen) en zijn zoon Mitchell Pritchett (Jesse Tyler Ferguson). Claire is een echte huisvrouw, Jay is getrouwd met een jongere vrouw en heeft ook nog een zoon in de pubertijd en Mitchell en zijn vriend hebben een Vietnamese baby geadopteerd.

Sinds de serie van start ging is bijna de gehele cast hetzelfde gebleven. Daardoor zien de kijkers de kinderen echt opgroeien. De spelers kunnen zich dan ook geen leven voorstellen zonder de serie, en voelen zich erg verbonden met hun medeacteurs. Toch lijken de makers van de serie resoluut in hun beslissing; de serie komt binnenkort ten einde.
Vorige aflevering
Finale (2)
Finale (2)
11x18
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_FantatsicMrFox
12 maa 2018 23:49 -
De langstlopende serie op de Amerikaanse zender ABC is Grey's Anatomy (2005)
Reageer
avatar_Mandy1966
13 maa 2018 08:33
Het moet vast zijn langstlopende komedieserie
Reageer
avatar_TnTNL
16 jul 2018 15:40 -
Stoppen op het hoogtepunt? Die is reeds gepasseerd wat mij betreft. Mooi dat het niet uitgemolken wordt, de humor werd al wat minder (nog steeds vermakelijk hoor, maar minder). Dus wat mij betreft is het ook wel een mooie tijd om er een volwaardig einde aan te breien.
Reageer
Modern Family