Mocro Maffia

8.1 / 10
40 min
Misdaad
Volg deze serie
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Mocro Maffia krijgt een derde seizoen

Op de Instagram van Videoland geven de acteurs uit Mocro Maffia antwoord op de meest gestelde vraag: komt er een derde seizoen? Ja, die komt er dus.

In de aankondigingsvideo wordt er antwoord gegeven op de meest gestelde vraag: Komt er een seizoen drie? Vervolgens bevestigen de acteurs om de beurt, met een overtuigend antwoord, dat er zeker wel een derde seizoen komt. Hiermee is het derde seizoen van de misdaadserie Mocro Maffia aangekondigd. Het is alleen nog niet bekend wanneer het derde seizoen van start gaat op Videoland.

Het tweede seizoen ging 20 maart van start, eerder dan gepland. Het seizoen kwam eerder online, omdat veel mensen nu thuis zitten in verband met het coronavirus en de vraag naar het tweede seizoen daarom steeds groter werd. Het tweede seizoen van Mocro Maffia is volgens Videoland het best bekeken tv-seizoen van alle geschreven series, die zij zelf hebben ontwikkeld.In Mocro Maffia maken drie beste vrienden samen de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Maar door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.
Vorige aflevering
Komt Goed
Komt Goed
02x07
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
02 apr 2020 15:48 -
Vet! Geweldig! 💥💥💥🙏
Reageer

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
maandag, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
maandag, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2