Mocro Maffia

8.2 / 10
40 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Mocro Maffia krijgt een derde seizoen

Op de Instagram van Videoland geven de acteurs uit Mocro Maffia antwoord op de meest gestelde vraag: komt er een derde seizoen? Ja, die komt er dus.

In de aankondigingsvideo wordt er antwoord gegeven op de meest gestelde vraag: Komt er een seizoen drie? Vervolgens bevestigen de acteurs om de beurt, met een overtuigend antwoord, dat er zeker wel een derde seizoen komt. Hiermee is het derde seizoen van de misdaadserie Mocro Maffia aangekondigd. Het is alleen nog niet bekend wanneer het derde seizoen van start gaat op Videoland.

Het tweede seizoen ging 20 maart van start, eerder dan gepland. Het seizoen kwam eerder online, omdat veel mensen nu thuis zitten in verband met het coronavirus en de vraag naar het tweede seizoen daarom steeds groter werd. Het tweede seizoen van Mocro Maffia is volgens Videoland het best bekeken tv-seizoen van alle geschreven series, die zij zelf hebben ontwikkeld.In Mocro Maffia maken drie beste vrienden samen de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Maar door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.
Vorige aflevering
Toch, Joey?
03x07
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
02 apr 2020 15:48 -
Vet! Geweldig! 💥💥💥🙏
Reageer

Laatste nieuws

Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00
Ook in de week van 10 tot en met 16 mei hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 19 van 2021.
Gisteren, 09:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als CBS vernieuwingen aankondigt, series cancelt en bestelt.
zondag, 12:00
3
Netflix heeft een Bridgerton spin-off besteld, deze zal gaan over de opkomst en liefdesleven van de jonge koningin Charlotte.
zondag, 11:00