Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Mocro Maffia komt eerder op Videoland dan gepland

Vorig jaar augustus werd bekend gemaakt dat het tweede seizoen van Mocro Maffia in april zal verschijnen op Videoland, maar de serie komt twee weken eerder online.

Ze laten het tweede seizoen van Mocro Maffia eerder beginnen, omdat veel mensen nu thuis zitten in verband met het coronavirus en de vraag naar het tweede seizoen daarom steeds groter werd. De makers hebben daarom besloten om de serie eerder te laten starten.

Aankomende vrijdag is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen te bekijken op Videoland. Daarna komt er, in de daaropvolgende zeven dagen, elke dag een nieuwe aflevering online van Mocro Maffia. De serie is dus niet pas vanaf 2 april te zien op de streamingdienst, maar al vanaf 20 maart te bekijken.

Bekijk hieronder vast de openingsscène van het tweede seizoen.
Video on youtube


Mocro Maffia is een Nederlandse misdaadserie van de zender Videoland. De serie ging in première op 11 oktober 2018. Drie beste vrienden maakten samen de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Maar door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.
Vorige aflevering
Je Praat Teveel
Je Praat Teveel
05x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
17 maa 2020 17:58 -
Geweldig, dankbaar naar Videoland toe
Reageer
Mocro Maffia