Mocro Maffia

8.1 / 10
40 min
Misdaad
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Mocro Maffia komt eerder op Videoland dan gepland

Vorig jaar augustus werd bekend gemaakt dat het tweede seizoen van Mocro Maffia in april zal verschijnen op Videoland, maar de serie komt twee weken eerder online.

Ze laten het tweede seizoen van Mocro Maffia eerder beginnen, omdat veel mensen nu thuis zitten in verband met het coronavirus en de vraag naar het tweede seizoen daarom steeds groter werd. De makers hebben daarom besloten om de serie eerder te laten starten.

Aankomende vrijdag is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen te bekijken op Videoland. Daarna komt er, in de daaropvolgende zeven dagen, elke dag een nieuwe aflevering online van Mocro Maffia. De serie is dus niet pas vanaf 2 april te zien op de streamingdienst, maar al vanaf 20 maart te bekijken.

Bekijk hieronder vast de openingsscène van het tweede seizoen.


Mocro Maffia is een Nederlandse misdaadserie van de zender Videoland. De serie ging in première op 11 oktober 2018. Drie beste vrienden maakten samen de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Maar door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.
Vorige aflevering
Komt Goed
Komt Goed
02x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
17 mrt 2020 17:58 -
Geweldig, dankbaar naar Videoland toe
Reageer

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
maandag, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
maandag, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2