Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Grote kans op vervolg Mocro Maffia

Acteur Robert de Hoog (29) verwacht dat er wel een tweede seizoen komt van de Videolandserie Mocro Maffia.

"Het lijkt me heel sterk dat dat er niet zou komen", aldus De Hoog tegenover het AD vrijdag. "Na de lovende kritieken is het voor ons een enorme uitdaging om te zorgen dat het nog toffer wordt. Videoland moet de beslissing nemen, maar ik denk dat dat niet lang meer zal duren". In Mocro Maffia speelt De Hoog de rol van Tatta.

De Hoog vertelt dat hij nooit eerder in een serie speelde die zo leeft. "Ik krijg reacties uit alle hoeken van de maatschappij. Vanmorgen nog in de Albert Heijn kwamen twee jongens naar me toe. Collega's van Internationaal Theater Amsterdam waren lyrisch. Iedereen vindt het zo tof."

Video on youtube


Mocro Maffia is een misdaadserie over de drie beste vrienden Romano (Mandela Wee Wee), Potlood (Nasrdin Dchar) en De Paus (Achmed Akkabi). Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. De serie is sinds 11 oktober te zien bij Videoland.
Vorige aflevering
Je Praat Teveel
Je Praat Teveel
05x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_E71
26 okt 2018 18:52 - 26 okt 2018 18:54
Daar is renzoroy vast blij mee! Of niet renzo?
Mischien toch maar eens een videoland abonnementje overwegen ;-)
Reageer
avatar_renzoroy
26 okt 2018 20:05
haha, voor mij hoeft het niet nee. Videoland is sowieso wel de laatste streamingdienst waar ik ooit een abonnement op zou nemen. Ze kunnen dat geld beter aan ziekenhuizen geven i.p.v. aan dit soort crap series :p
Reageer
avatar_E71
27 okt 2018 14:02
Nou, je ken lullen wat je wilt. Maar The Wire staat wel op videoland! Ik heb toevallig een abonnementje. Maar dat was meer om iemand anders plezier te doen. De service op zich, los van de content, is kwalitatief stukken minder dan bv netflix. Maar het is dan ook goedkoper. Af en toe komt er wel wat leuks/goeds voorbij. Maar idd als ik zou moeten kiezen dan zou videoland niet hoog in mijn lijst staan.
Reageer
avatar_renzoroy
27 okt 2018 14:47
ja maar ik ga niet voor 1 serie een abonnement nemen :P Videoland focust zich geloof ik ook meer op Nederlandse content. Daar zit ik iig totaal niet op te wachten ;) Als trouwens Hulu dadelijk ooit naar Nederland komt, zal bijvoorbeeld The Handmaid's Tale wel verdwijnen bij Videoland.
Reageer
Mocro Maffia