Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Makers Mocro Maffia kondigen zesde en laatste seizoen aan

Goed én slecht nieuws voor liefhebbers van de succssvolle Videoland-serie Mocro Maffia. Er komt een zesde seizoen, maar dat zal ook het laatste seizoen zijn.

Terwijl het vijfde seizoen van de hitserie Mocro Maffia nog maar net van start is gegaan bij Videoland, kondigen de makers van de serie nu al het zesde en tevens laatste seizoen aan. De laatste afleveringen van de reeks zullen volgend jaar te zien zijn.

De makers kondigen het nieuws donderdagochtend met een paar kleine teasers aan op sociale media. Wanneer we de laatste afleveringen exact kunnen verwachten, is nog niet bekend. Wel laat Videoland weten dat het ‘allesbepalende’ seizoen in 2024 te zien is.

Mocro Maffia

Mocro Maffia vertelt het verhaal van de oorlog tussen maffiabazen Paus (Achmed Akkabi) en Romano (Mandela Wee Wee). Grote namen als Nasrdin Dchar, Daan Schuurmans, Pierre Bokma en Robert de Hoog speelden of spelen een rol in de serie, maar Mocro Maffia is ook een platform voor jong en nieuw talent: Bilal Wahib, Oussama Ahammoud, Iliass Ojja en Walid Benmbarek braken dankzij de serie door. De serie is sinds de start in 2018 een groot succes: in maart 2022 was Mocro Maffia zo’n 50 miljoen keer gestreamd.

Onlangs verscheen ook de film Mocro Maffia: Tatta op Videoland. Daarin was te zien wat het personage Tatta (gespeeld door Robert de Hoog) al die tijd heeft gedaan en wat hem en onder anderen Tonnano in het vijfde seizoen te wachten staan. Eerder bracht de streamingdienst, naast de reguliere seizoenen, ook al de miniserie Mocro Maffia: Komtgoed en de korte film Meltem.

Het eerste seizoen van de serie verscheen in oktober 2018 en sloeg vanwege de on-Nederlandse hardheid in als een bom. Inmiddels is Mocro Maffia in acht landen te zien, waaronder Frankrijk, Duitsland, Japan, Indonesië en België. Het derde seizoen won een Gouden Kalf voor Beste Serie, werd genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring en won een #VideoAward voor Beste Video On Demand.

Bekijk hieronder de teaser voor het laatste seizoen.

Vorige aflevering
Je Praat Teveel
Je Praat Teveel
05x07
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mocro Maffia