Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen voor Mocro Maffia

'De sh*t die wij doen is voor altijd.' Het vijfde seizoen van Mocro Maffia zal in 2023 bij Videoland te zien zijn.

De laatste aflevering van het vierde seizoen is vanaf vrijdag 18 maart te zien bij Videoland en het laat heel veel vragen open. Gelukkig kunnen de fans zich vast verheugen op een vijfde seizoen.

Het nieuws werd tijdens de start van de slotaflevering van het vierde seizoen in De Gashouder in Amsterdam onthuld. Volgens Videoland heeft de serie in Nederland inmiddels 50 miljoen streams bereikt.



Het eerste seizoen, dat in 2018 in première ging, is al in acht landen, onder andere Frankrijk, Duitsland, Japan, Indonesië en België, te zien. Het derde seizoen, dat in 2021 van start ging, won een Gouden Kalf voor Beste Serie en werd genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring. Het won ook vorige week nog een #VideoAward voor Beste Video On Demand.

Achmed Akkabi is sinds de start van Mocro Maffia de creatieve producent van de misdaadserie. Voor het vijfde seizoen draagt hij zijn rol over aan Victor D. Ponten, die al sinds het tweede seizoen betrokken is als regisseur en schrijver. Akkabi vertelde: “Allereerst had ik nooit durven dromen dat er ooit een seizoen vijf zou komen van deze serie, de dank gaat uit naar iedereen die hieraan heeft meegewerkt. Victor zal het stokje van creative producer voor het komende seizoen van mij overnemen, zodat de cirkel mooi rond is. Bij seizoen 1 werd ik immers zelf ingebracht als nieuwe creative. Ik blijf wel betrokken als één van de schrijvers.”

Victor vulde aan: "Mocro Maffia is al vier seizoenen een ontzettend rijk universum vol interessante personages en verhaallijnen en een platform geweest voor nieuw talent, zowel voor als achter de camera. Ik kijk ernaar uit om met de cast en crew het succes van Mocro Maffia als serie en als lanceerplatform voor talent nog groter te maken."
Video on youtube
Vorige aflevering
Je Praat Teveel
Je Praat Teveel
05x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Faceman
19 maa 2022 20:19 -
Vond het vierde seizoen wat tegenvallen, hoop dat het niveau in seizoen 5 wel weer omhoog gaat
Reageer
avatar_Neptunus1122
21 maa 2022 09:47 -
De eerste aflevering van het vierde seizoen: geen touw aan vast te knopen! Dat gebeurt wel vaker als er veel tijd zit tussen het laatste en een nieuw seizoen, ander voorbeeld hiervan is Outlander. Dan kijken wij elkaar aan en zeggen "snap jij het verhaal nog?". Verder begrijp ik wel dat het woord kanker in de mocro cultuur veel wordt gebruikt, maar mag ik dat vervelend vinden?
Reageer
Mocro Maffia