Mob City

7.2 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen tweede seizoen voor Mob City

Na zes afleveringen heeft TNT besloten om geen tweede seizoen te bestellen van Mob City. De serie van Frank Darabont was gebaseerd op het non-fictie boek getiteld L.A. Noir: The Struggle for the Soul of America’s Most Seductive City geschreven door John Buntin. De dramaserie over de jaren '40 had slechts 2,3 miljoen kijkers tijdens de eerste twee afleveringen en week twee en drie leverden niet meer dan 1,4 miljoen kijkers op.

TNT verklaarde: “Mob City was bedoeld als een mini serie van slecht drie weken en we zijn zeer trots dat we zes afleveringen hebben mogen maken van dit prachtige verhaal. Alhoewel de kijkcijfers geen aanleiding hebben gegeven om nog meer afleveringen te maken, verlangen we ernaar om nogmaals met Frank Darabont te werken, en zijn we verheugd dat we de kleurrijke wereld van Mob City tot leven mochten brengen.”

Mob City had vele goede acteurs in huis waaronder; Jon Bernthal, Milo Ventimiglia, Neal McDonough, Alexa Davalos, Jeffrey DeMunn, Gregory Itzin, Robert Knepper, Jeremy Luke en Ed Burns.
Vorige aflevering
Stay Down
Stay Down
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DiStephano
12 feb 2014 11:25 -
Spijtig, ik vond het wel een leuke serie. Ik had wel enige puntjes van kritiek op bijvoorbeeld de verhaallijn, maar de setting en sterke cast maakte voor mij een hoop goed.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van The 100. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Natalie Dormer ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Jessica Williams en Chris 'Comedian CP' Powell gaan samen met William Jackson Harper spelen in het tweede seizoen van Love Life.
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van DC's Stargirl gaat begin augustus in première bij The CW. Ondertussen is er ook al een derde seizoen aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie gaat eind deze maand van start bij FOX, kort daarna verschijnt het seizoen bij Ziggo en Disney+.
Vandaag, 11:00
Marvel's Loki zou 11 juni in première gaan bij Disney+, maar dat is gewijzigd. De superheldenserie verschijnt ietsjes eerder dan gepland.
Vandaag, 10:00