Mob City

7.2 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen tweede seizoen voor Mob City

Na zes afleveringen heeft TNT besloten om geen tweede seizoen te bestellen van Mob City. De serie van Frank Darabont was gebaseerd op het non-fictie boek getiteld L.A. Noir: The Struggle for the Soul of America’s Most Seductive City geschreven door John Buntin. De dramaserie over de jaren '40 had slechts 2,3 miljoen kijkers tijdens de eerste twee afleveringen en week twee en drie leverden niet meer dan 1,4 miljoen kijkers op.

TNT verklaarde: “Mob City was bedoeld als een mini serie van slecht drie weken en we zijn zeer trots dat we zes afleveringen hebben mogen maken van dit prachtige verhaal. Alhoewel de kijkcijfers geen aanleiding hebben gegeven om nog meer afleveringen te maken, verlangen we ernaar om nogmaals met Frank Darabont te werken, en zijn we verheugd dat we de kleurrijke wereld van Mob City tot leven mochten brengen.”

Mob City had vele goede acteurs in huis waaronder; Jon Bernthal, Milo Ventimiglia, Neal McDonough, Alexa Davalos, Jeffrey DeMunn, Gregory Itzin, Robert Knepper, Jeremy Luke en Ed Burns.
Vorige aflevering
Stay Down
Stay Down
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DiStephano
12 feb 2014 11:25 -
Spijtig, ik vond het wel een leuke serie. Ik had wel enige puntjes van kritiek op bijvoorbeeld de verhaallijn, maar de setting en sterke cast maakte voor mij een hoop goed.
Reageer

Laatste nieuws

De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders zijn van start. Het zal wel de laatste keer voor de cast en crew zijn, de serie is beëindigd door BBC en Netflix.
Vandaag, 09:00
6
Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
Gisteren, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 13:00
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
1
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Gisteren, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
maandag, 11:00