Miss Fisher's Murder Mysteries

8.1 / 10
53 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
3seizoenen/34afleveringen/2012 - 2020 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:53 min20122020 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:ABC
Miss Fisher's Murder Mysteries is een Australische dramaserie van de zender ABC. De serie ging in première op 24 februari 2012.

Miss Fisher's Murder Mysteries is gebaseerd op de romans van de Australische auteur Kerry Greenwood. Detective sashays door de achterdeur lanen en jazzclubs van de late jaren 1920 Melbourne, strijden tegen onrecht met haar parel behandeld pistool en haar scherpe humor. Het verlaten van een spoor van bewonderaars in haar kielzog, onze zeer moderne heldin zorgt ervoor dat ze geniet van elk moment van haar gelukkige leven.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 3
0 / 8

Recensies (1)

Miss Fisher's Murder Mysteries - Seizoen 1

5

Populaire reacties (6)

-
12 feb 2014
ik heb een paar afleveringen gezien en het is spannend ze gaat overal op af waar onrecht is met haar grote mond spant ze iedereen voor haar karretje
6.8
21 aug 2016
Zeker geen hoogvlieger maar gewoon leuk en eenvoudig tijdverdrijf met een stap in het verleden.
Essie Davis als Phryne Fisher speelt best een leuke rol als vrijgevochten en eigenzinnige detective al heb je er als kijker het raden naar waar ze haar fortuin vandaan heeft op basis van wat ik tot nog toe gezien heb.

Met alle oog voor detail om de sfeer van de jaren '20/'30 weer te geven, wat ook heel aardig lukt, vind ik het dan weer jammer om bij aanvang van de eerste aflevering bij een scène in de haven op een (slechte en dus storende) computeranimatie van een schip op de achtergrond te moeten kijken.
Naar alle waarschijnlijkheid ben ik weer de enige die dit gezien heeft maar bespaar jezelf als makers dan kosten en moeite en verzin iets anders of laat zulke scène gewoon weg en laat het personage bij haar eerste ontmoeting met om het even wie vertellen dat ze net per schip aangekomen is.
Geen haan die er verder om kraait.

Een ander "kleinigheidje" dat de makers over het hoofd gezien hebben is het type van revolver waar onze heldin elke aflevering mee in het rond zwaait.
Dat wapen kwam maar eerst in de jaren '50 op de markt.

Vergelijkbare series