Mischievous Kiss: Love in Tokyo

9.3 / 10
45 min
Romantiek, Dramedy
Volg deze serie
9.3 / 10
2seizoenen/32afleveringen/2013 - 2015 
NetwerkFuji TV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20132015 (Beëindigd)
Netwerk:Fuji TV
Mischievous Kiss: Love in Tokyo is een Japanse romantische dramedyserie van de zender Fuji TV. De serie ging in première op 29 maart 2013.

Bij een entreeceremonie op de middelbare school merkt middelbare scholier Kotoko Aihara (Honoka Miki), die niet zo slim is, de knappe jongen Naoki Irie (Yuki Furukawa) op. Ze wordt meteen verliefd op hem. Kotoko drukt aanvankelijk haar gevoelens niet uit, maar heeft eindelijk de kans om hem te vertellen hoe ze zich voelt. Helaas beantwoord hij haar liefde niet zegt hij: "Ik hou niet van stomme vrouwen." Op een dag wordt het huis van Kotoko Aihara zwaar beschadigd door een aardbeving. Totdat het huis is herbouwd, besluiten Kotoko Aihara en haar vader om bij haar vaders vriend te wonen. Wanneer Kotoko Aihara naar haar nieuwe tijdelijke huis verhuist, is ze verrast dat Naoki Irie daar ook woont.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 16
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 16
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Mischievous Kiss: Love in Tokyo.

Vergelijkbare series

Mischievous Kiss: Love in Tokyo