Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Minority Report krijgt drie afleveringen minder

Het ziet er niet goed uit voor de Fox serie Minority Report. De adaptatie van de gelijknamige film met Tom Cruise krijgt van Fox drie afleveringen minder. Dat houdt in dat er geen dertien afleveringen komen maar slechts tien in het eerste seizoen.

Maar volgens Deadline is er nog niets zeker. Fox heeft nu tien afleveringen deze herfst voor Minority Report en de laatste drie (vermoedelijke back-up) afleveringen kunnen ook later in het seizoen worden uitgezonden. Aflevering tien staat gepland als herfstfinale aflevering en zal dus nu dienen als seizoenfinale en mogelijk ook dus de seriefinale.

De kijkcijfers zijn slecht te noemen. De eerste drie afleveringen waren de laagste ooit voor een herfst première namelijk 3,1 miljoen kijkers gemiddeld. Op Rotten Tomatoes zijn de cijfers zeer slecht 29 procent van de critici en 44 procent van de kijkers. Op IMDb is het cijfer niet veel beter 6 van de 10 punten.

De serie speelt zich tien jaar na het einde van de Pre-misdaden af in Washington DC. Eén van de drie Pre-cogs worstelt met het 'normale' leven en blijft geplaagd worden door visioenen van de toekomst. Wanneer hij een rechercheur ontmoet die hem kan bijstaan om zijn gave op de juiste manier te gebruiken, krijgt zijn leven een nieuwe wending.

Wat verwacht jij, blijft het bij één seizoen van tien afleveringen of gaan ze de serie toch vernieuwen of de drie back-up afleveringen alsnog uitzenden?

Cast Minority Report
Vorige aflevering
Everybody Runs
Everybody Runs
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
12 okt 2015 12:08 -
Geen verrassing met deze drama kijkcijfers. Denk dat de laatste drie alleen online worden vrijgegeven.
Reageer
avatar_BadWolf
12 okt 2015 19:16 -
Ben er ook nog niet van onder de indruk.
Reageer
Minority Report