Miami Medical

7.6 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
7.6 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2010 - 2010 
NetwerkCBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min20102010 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:CBS
Miami Medical is een Amerikaanse medische dramaserie die word uitgezonden door CBS. De serie ging in première op 2 april 2010.

Miami Medical gaat over een team van deskundige chirurgen die patiënten met levensbedreigende letsels helpen. Het team bestaat uit, Dr Matthew Proctor is nieuw bij het trauma team, hiervoor heeft hij gewerkt bij een particuliere praktijk. Dr Eva Zambrano is een workaholic chirurg die graag meer tijd had voor haar persoonlijke leven. Dr Christopher Deleo, "Dr C.", is een playboy die houd van actie en is, volgens zijn eigen beschrijving, een super cowboy. Dr Serena Warren komt net van de medische school en leert snel wat de betekenis is van "vuurproef". De gene die het team bij elkaar houd is hoofdverpleegkundige Tuck Brody, die zorgt ervoor dat er genoeg balans is tussen de artsen en hun patiënten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1

Recensies (1)

Miami Medical - Seizoen 1

7.5

Vergelijkbare series

Off the Map
3 stemmen
Trauma
3 stemmen
Dexter
1 stem
Miami Medical