Merry Happy Whatever

7,0 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Geen nieuw kerstfeest voor Merry Happy Whatever

Kerstmis is gecanceld voor de familie Quinn. Netflix heeft bekend gemaakt geen tweede seizoen te bestellen van de kerstcomedy.

Bedenker Tucker Cawley (A Million Little Things) maakte het nieuws bekend via social media en bedankte meteen de fans, cast en crew. De kerstcomedy ging eind november in première en bestaat uit acht afleveringen. Critici waren verdeeld in hun menig over de serie en blijkbaar kon de show niet genoeg publiek aantrekken om een tweede seizoen te krijgen van Netflix.Merry Happy Whatever gaat over de familie Quinn, woonachtig in Philadelphia, met aan het hoofd de norse politieagent Don (Dennis Quaid, Goliath). Als zijn jongste dochter (Bridget Mendler, Undateable(2014), die in Los Angeles woont, haar nieuwe vriend (Brent Morin, Crunch Time) meeneemt voor kerst is Don daar allerminst blij mee.

Vorige aflevering
Ring In The New Year
Ring In The New Year
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Vandaag, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
Gisteren, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
Gisteren, 11:00
1
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
Gisteren, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
Gisteren, 09:00
3